Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Την Τέταρτη 10 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ, και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 21 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/10/19 έως 30/6/21, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία.

Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός Κατερίνα Μισιχρόνη .

Την εκδήλωση προλόγισαν η Εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ Έφη Μπελέ, ενώ τα βραβεία απένειμαν οι ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια, η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη, η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου ο ηθοποιός Ορέστης Καρύδας, σχεδιαστές μόδας Χρήστος Πετρίδης ( maison Faliacos) και Hair Colorist Νικόλας Βιλλιώτης.

Χορηγός στην βραδιά των Prix de Beauté χορηγός ήταν η SAMSUNG ELECTRONICS HELAS με το νέο SMARTPHONE, SAMSUNG GALAXY Z FLIP3 5G, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα REALNEWS και οι ιστοσελίδες BEAUTEMAGAZINE.GR, BOVARY.GR, SAVOIR VILLE.GR REAL.GR, ATHENSVOICE.GR, και SKINGURUS.GR,

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version