Φέτος στο ΜΑΚ TV γιορτάζουμε τις νύχτες μας με «Ρυθμό». Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στα exclusive live events «ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ… ΡΥΘΜΟ» με παρουσιάστρια τη ραδιοφωνική παραγωγό του ΡΥΘΜΟΥ 94.9 Γιώτα Τσιμπρικίδου, και ερμηνεύουν μεγάλες μουσικές επιτυχίες σε 3 μαγικές βραδιές που θα μας ταξιδέψουν.

Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 23:15
Στέλιος Ρόκκος με special guest την Ευρυδίκη
Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 23:15, γιορτάζουμε την παραμονή των Χριστούγεννων με τον Στέλιο Ρόκκο και special guest την Ευρυδίκη, σε μια ξεχωριστή «νύχτα», που πραγματοποιήθηκε στη βραβευμένη αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas. Ο μοναδικός Στέλιος Ρόκκος στολίζει τη σκηνή με «σμαράγδια και ρουμπίνια» και «ρόκαρει» με την Ευρυδίκη. Ο Στέλιος Ρόκκος μάς ταξιδεύει μέσα από μια αναδρομή σε όσα τραγούδια λατρέψαμε στα 30 χρόνια της μουσικής του πορείας, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητα και τη ζωή του στην Λήμνο και αποκαλύπτει τον λόγο που κάλεσε την Ευρυδίκη. Οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται στιγμές από το «κοινό τους παρελθόν», μιας και πρώτο-συνυπήρξαν στη σκηνή πριν 23 χρόνια, και μας ταξιδεύουν μουσικά μέσα από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 23:00
ONIRAMA με special guest τον Χρήστο Δάντη
Τη νύχτα των Χριστούγεννων, τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου στις 23:00, οι εκρηκτικοί ONIRAMA με καλεσμένο τον ξεχωριστό Χρήστο Δάντη, θα μας χαρίσουν μια μαγική «νύχτα» που θα μας ταξιδέψει. Το δημοφιλές συγκρότημα ερμηνεύει live μεγάλες επιτυχίες, όπως «Ο Χορός», «Το Μετάξι», «Η Κλεψύδρα», αλλά και το τελευταίο του single «8 Λεπτά» και στη συνέχεια, μαζί με τον Χρήστο Δάντη ερμηνεύουν με μοναδικό τρόπο αγαπημένα τραγούδια, αλλά και ανατρεπτικές διασκευές, όπως το «Ξημερώνει και βραδιάζει» του Βασίλη Τσιτσάνη, ξυπνώντας συναισθήματα και μετατρέποντας τις δυνατές στιγμές σε δυνατές αναμνήσεις.

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 23:00
Γιωργος Σαμπάνης με special guest τον Δημήτρη Μπάση

Το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς, την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 23:00, ο Γιώργος Σαμπάνης και o καλεσμένος του Δημήτρης Μπάσης «συναντιούνται» για 1η φορά. Ο «γεννημένος» καλλιτέχνης Γιώργος Σαμπάνης, ερμηνεύει μουσικά κομμάτια από την προσωπική του γκάμα και αποκαλύπτει το «μυστικό» της επιτυχίας του αλλά και την πηγή της έμπνευσής του για τις αμέτρητες μουσικές δημιουργίες! Στη συνέχεια, υποδέχεται τον ταλαντούχο Δημήτρη Μπάση και με ένα συγκλονιστικό ντουέτο, αλλά και μεγάλες επιτυχίες του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, όπως το «Ψίθυροι καρδιάς» και το «Η ζωή», θα μας συνεπάρουν μουσικά για να υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με την πιο ανεβασμένη διάθεση.

«ΠΕΦΤΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΡΥΘΜΟ» ΣΤΟ ΜΑΚ TV
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, στις 23:15
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 23:00
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου, στις 23:00
Οι μαγικές μουσικές νύχτες με Ρυθμό, που δεν πρέπει να χάσετε!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version