Το mod κάνει ένα αφιέρωμα στη μόδα των 90s και παρουσιάζει μοναδικούς θησαυρούς από τη χειμερινή συλλογή του Gianni Versace και άλλων εμβληματικών σχεδιαστών Στην καρδιά του Κολωνακίου, σ’ έναν υπέροχο καινούργιο χώρο που άνοιξε το καλοκαίρι, το mod καλωσόρισε τη χειμερινή σεζόν την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου παρουσιάζοντας αφόρετες δημιουργίες εμβληματικών σχεδιαστών που άφησαν εποχή την περίοδο των 90s.

Τα μοναδικά χρώματα και prints που χαρακτηρίζουν αυτούς τους σχεδιαστές έδωσαν στο σκηνικό μια ξεχωριστή νότα η οποίο ολοκληρώθηκε από την προβολή στιγμιότυπων από τα πιο γνωστά fashion shows πάνω στα ρούχα που παρουσιάζονται στο χώρο. Οι καλεσμένοι, είχαν τη ευκαιρία να περιηγηθούν στο νέο κατάστημα και να θαυμάσουν σπάνια κομμάτια απολαμβάνοντας εκλεκτά ποτά από το poco a poco.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν αγαπημένοι φίλοι του mod, ηθοποιοί, φωτογράφοι, άνθρωποι της μόδας και τέχνης, για να δουν από κοντά και να αποκτήσουν μοναδικά κομμάτια της συλλογής. Η διαρρύθμιση του χώρου, που θυμίζει ατελιέ κάποιου σχεδιαστή, διαμορφωμένος από τον αρχιτέκτονα Νικόλα Καλαντζόπουλο, σε συνδυασμό με την μοναδικότητα των κομματιών, ανοίγουν ένα διάλογο μεταξύ του παρελθόντος και του σήμερα.

H συλλογή του mod, προσεκτικά φυλαγμένη μέσα στο χρόνο, αποτελείται από μοναδικά αφόρετα κομμάτια – θησαυρούς που είναι μέρος ενός ιστορικού οικογενειακού αρχείου. Διαχρονικά κομμάτια που απογειώνουν κάθε εμφάνιση με το στυλ και την κομψότητά τους.

Η πλειοψηφία των κομματιών της συλλογής αποτελείται από τρεις μεγάλους σχεδιαστές μόδας που άφησαν εποχή στην δεκαετία των ‘90s: Gianni Versace, ο ένας και μοναδικός της εποχής που έμεινε για πάντα στη μόδα ως κορυφαίος σχεδιαστής, Gianfranco Ferre, ο αρχιτέκτονας της μόδας όπως τον έλεγαν, και Angelo Mozzillo με το γραμμικό του στυλ και τα πολύ θηλυκά φορέματά του.

Το όραμα της Εράνθης Καραμαλή, εμπνεύστρια του mod, είναι να κάνει ένα αφιέρωμα στην ιστορία που έγραψε στη μόδα η οικογένειά της (Έρη Κάκκαβα και Ηρώ Πονηράκη), και να μοιραστεί μοναδικά σχέδια, αισθητική και ποιότητα μέσα από έναν πιο “αργό” και βιώσιμο τρόπο.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησε η DJ Ναστάζια ήταν μοναδική και κατέληξε σε χορευτικό event/party λίγο πριν το κλεισιμο της βραδιάς.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version