Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 στις 16:00μμ, η L’Oréal Paris, επίσημος συνεργάτης του Paris Fashion Week®, επέστρεψε με το τέταρτο κατά σειρά «Le Défilé L’Oréal Paris».

Η υπαίθρια πασαρέλα ήταν ανοιχτή για το κοινό και μεταδόθηκε σε περισσότερες από 30 χώρες παγκοσμίως μέσω των social media της μάρκας, φέρνοντας στο προσκήνιο ακόμα πιο έντονα την αξία της Αυτοεκτίμησης.

Γεγονός αξιοσημείωτο, ειδικά τη φετινή χρονιά που σηματοδοτεί την 50ή επέτειο της εμβληματικής υπογραφής της μάρκας, «Γιατί μας αξίζει». Το σόου, που αποτέλεσε μια ωδή στη γυναικεία ενδυνάμωση και τη διαφορετικότητα, αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της L’Oréal Paris να υποστηρίζει τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Αυτή η κεντρική αξία στη «καρδιά» της μάρκας ενισχύεται ακόμα περισσότερο από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, «Stand Up», που δημιουργήθηκε για να καταπολεμήσει την παρενόχληση σε δημόσιους χώρους και να επιτρέψει στις γυναίκες να ζουν την καθημερινότητά τους χωρίς φόβο.

Για τέταρτη φορά από το 2017, το «Le Défilé L’Oréal Paris» προωθεί συνέργεια μεταξύ ομορφιάς και μόδας και τη μοιράζεται σε παγκόσμια κλίμακα.

Η μάρκα έχει συνεργαστεί με εμβληματικούς και δυναμικούς οίκους μόδας όπως οι Balmain, Elie Saab, Mugler, Issey Miyake, καθώς και με μια σειρά από ταλαντούχους αναδυόμενους σχεδιαστές όπως ο Koché, ο Ester Manas και πολλοί άλλοι.

Ως επίσημος συνεργάτης ομορφιάς της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, η L’Oréal Paris συνεχίζει να εκδημοκρατίζει τη μόδα και την ομορφιά, προβάλλοντας την ουσία και τη διαφορετικότητα της Παριζιάνικης fashion σκηνής σε όλο τον κόσμο. H Val Garland, Global make-up artist της L’Oréal Paris, και ο παγκοσμίου φήμης γκουρού των μαλλιών Stephane Lancien βρίσκονταν επίσης στο σόου και δημιούργησαν απίστευτες εμφανίσεις, αποκαλύπτοντας τις πιο λαμπερές τάσεις στα μαλλιά και το μακιγιάζ και δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να πάνε στα παρασκήνια για μια behind-the-scenes εμπειρία από τα πιο μοντέρνα beauty looks της σεζόν.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version