Στην CONCEPT Communication Strategies το συνολικό πλάνο Στρατηγικής Επικοινωνίας για την εταιρεία Orloff Beauty. Η εταιρεία εκπροσωπεί σε Ελλάδα και Κύπρο τρία premium brands του χώρου της ομορφιάς, τη Valmont, τη Cinq Mondes και την Etat Libre d’Orange. Η συνεργασία με την CONCEPT  Communication Strategies σηματοδοτεί τη στοχευμένη τοποθέτηση των brands μέσα από τις υπηρεσίες Στρατηγικής Επικοινωνίας, Media Relations, Social Media Management, Influencers Activation και Event Management.

Η Γιώτα Χουλιαρά, CEO της CONCEPT Communication Strategies  αναφέρει: «Η συνεργασία αυτή αποτελεί επιστέγασμα της εξειδίκευσης του agency στον χώρο της ομορφιάς. H χάραξη μιας στοχευμένης Στρατηγικής Επικοινωνίας για τρία διεθνώς αναγνωρισμένα premium beauty brands μας γεμίζει προσμονή για την υλοποίηση των δημιουργικών ιδεών της ομάδας μας σε συνεργασία πάντα με την εταιρεία που μας εμπιστεύθηκε. Στην CONCEPT PR εξ’άλλου ξεχωρίζουμε για τη σημασία στη λεπτομέρεια και την ανάπτυξη μακροχρόνιων σχέσεων με τα brands που διαχειριζόμαστε».

Orloff Beauty

Valmont

Κυρίαρχη στις αντιγηραντικές θεραπείες από το 1985, η Valmont διαιωνίζει τη μοναδική τεχνογνωσία των ελβετικών κυτταρικών καλλυντικών με ασύγκριτα αποτελεσματικές θεραπείες περιποίησης που δίνουν άμεσα, μακροχρόνια αποτελέσματα. Οι θεραπείες φροντίδας Valmont βρίσκουν την πηγή τους στο αγνό και προστατευμένο περιβάλλον της Ελβετίας- αγνό και καθαρό νερό των Παγετώνων των Άλπειων και φυτό-Αλπικό κήπο-. Η εξαιρετική τους ποιότητα είναι ο καρπός μιας λεπτής συμμαχίας αλπικών συστατικών και προηγμένης επιστημονικής τεχνογνωσίας.

Cinq Mondes

Η γαλλική εταιρία προϊόντων περιποίησης με organic συνθέσεις και φυσικά συστατικά μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ομορφιάς με βάση το clean beauty. Πρόκειται για ένα «βοτανικό» brand αφοσιωμένο στην πιο αγνή διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας και ένα από τα πρώτα brands παγκοσμίως που επέλεξαν την αποφυγή χρήσης πετροχημικών στις συνθέσεις των προϊόντων του.

Etat Libre d’Orange

Η Etat Libre d’ Orange είναι ένας φιλόδοξος, τολμηρός οίκος αρωματοποιίας από το Παρίσι— παθιασμένος, πληθωρικός, απελευθερωμένος που πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα. Μια αρωματοποιία που παίζει με τις ιδέες και επανεφευρίσκει τις απολαύσεις που υπάρχουν στην όσφρηση, μέσα από υπέροχους, λεπτεπίλεπτους χυμούς υπογράφοντας μοναδικά αρώματα που θα σας ξεχωρίσουν. Χυμούς που αποτελούνται από πρώτης τάξεως, ζωντανή ύλη που παντρεύεται με την επιδερμίδα, ώστε να αποτελούν ίδιο γνώρισμα για όποιον τα φορά.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version