Το πρώτο PR Event της Drunk Elephant στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ξεχωριστοί καλεσμένοι της Drunk Elephant κοινότητας έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν το brand και την καινοτομία του.

Με αφορμή το νέο της λανσάρισμα, η Drunk Elephant καλωσόρισε δημοσιογράφους, beauty editors & influencers την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στο TwentyOne Restaurant & Bar, στην Κηφισιά. Πρωταγωνιστής του Press Event ήταν το νέο Ceramighty AF Eye Balm που ενθουσίασε τόσο με την ξεχωριστή και ιδιαίτερα ενισχυμένη σύνθεση του όσο και με την funky λιλά πινελιά στη συσκευασία του, η οποία τράβηξε αμέσως τα βλέμματα.

Πρόκειται για ένα βελούδινο βάλσαμο ματιών βαθιάς αναπλήρωσης με ενισχυτικά́ κηραμίδια και φυτικά́ έλαια πλούσια σε ωμέγα που προσφέρει ενυδάτωση μακράς διάρκειας, επαναφέρει την ελαστικότητα και μειώνει τα σημάδια κόπωσης.

ότι ήταν το πρώτο PR Event στην Ελλάδα, η ευκαιρία να συγκεντρώσετε κορυφαίους καλεσμένους για να γιορτάσουν το brand και την καινοτομία του… Η ιστορία της Drunk Elephant ξεκίνησε από το σπίτι της ιδρύτριας του brand Tiffany Masterson, η οποία αναζητούσε λύση στη δική της ταλαιπωρημένη, από «σκληρά» καλλυντικά, επιδερμίδα. Εστίασε στα «Suspicious 6», όπως ονόμασε τα εξής συστατικά: αιθέρια έλαια, αλκοόλ, σιλικόνες, χημικά αντιηλιακά φίλτρα, χρωστικές ουσίες και λαουροθειικό νάτριο, τα οποία μπορούν να διαταράξουν τη λειτουργία του δέρματος οδηγώντας σε ενοχλητικές αντιδράσεις του, προκαλώντας ακμή, ευαισθησία, υπερβολική ξηρότητα ή λιπαρότητα κ.α, που διαφορετικά θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

Έτσι η ίδια οδηγήθηκε από stay-at-home mom στη δημιουργία ενός από τα πιο πετυχημένα brands ομορφιάς που οι skincare συνθέσεις του περιέχουν μόνο συστατικά που ωφελούν άμεσα την υγεία της επιδερμίδας. Καθώς η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι αρκετά πιο λεπτή από οποιοδήποτε άλλο σημείο του προσώπου αποτυπώνονται πάνω της πιο γρήγορα τα σημάδια της βιολογικής φθοράς, της κόπωσης και του οξειδωτικού στρες. Άρα ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να συμπεριλάβουμε στην ρουτίνα ομορφιάς μας το νέο Ceramighty AF Eye Balm.

Εμπλουτισμένο με κηραμίδια, βιταμίνη F και φυτικά έλαια και βούτυρα πλούσια σε ωμέγα, το βάλσαμο ματιών Ceramighty AF Eye Balm θρέφει σε βάθος και ενισχύει τον δερματικό φραγμό, επαναφέροντας και διατηρώντας την ελαστικότητα ενώ προσφέρει έντονη ενυδάτωση μακράς διάρκειας. Το καταπραϋντικό εκχύλισμα Avena sativa (βρώμη) ανακουφίζει την επιδερμίδα και μειώνει την εμφάνιση κόπωσης γύρω από την περιοχή των ματιών.

Οι καλεσμένοι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers είχαν την ευκαιρία στην παρουσίαση να ανακαλύψουν τo νέο Ceramighty AF Eye Balm, καθώς και άλλα προϊόντα της Drunk Elephant που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν στην επιδερμίδα του προσώπου και των ματιών υπέροχη όψη.

Στην παρουσίαση με ιδιαίτερη χαρά η Ελέσα Καραμανλή, Retail Manager, μοιράστηκε με τους καλεσμένους τα μυστικά της επιτυχημένης σύνθεσης του νέου Ceramighty AF Eye Balm. Τα welcome cocktails έδεσαν αρμονικά με τις ζωηρές λιλά αποχρώσεις του νέου Ceramighty AF Eye Balm και δρόσισαν τους καλεσμένους. Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε με ένα υπέροχο γεύμα σε ένα φίνο art de la table.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version