Στην καρδιά της πολυσύχναστης εμπορικής αγοράς του Περιστερίου διαθέτει πλέον παρουσία η Folli Follie, με ένα νέο κατάστημα που άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί τις σύγχρονες γυναίκες που αγαπούν την μόδα. Στην συμβολή των οδών Εθνικής Αντιστάσεως 41 & Δελφών, το κατάστημα Folli Follie φιλοξενεί νέες και best selling συλλογές κοσμημάτων, ρολογιών και αξεσουάρ, προσφέροντας μία ευρεία επιλογή προϊόντων μοναδικού στυλ.

Στον νέο fashion προορισμό, ο συνδυασμός του λευκού και του signature πορτοκαλί είναι κυρίαρχος, αντικατοπτρίζοντας την ενέργεια και τον λαμπερό χαρακτήρα του brand. Το κατάστημα Folli Follie στο Περιστέρι, μέσα από την minimal αισθητική του παρουσιάζει και αναδεικνύει ολοκληρωμένες προτάσεις styling για όλες τις ώρες της ημέρας. Παράλληλα, η κεντρική οθόνη του καταστήματος μαγνητίζει τα βλέμματα με μία σειρά από βίντεο που αναδεικνύουν τις συλλογές της Folli Follie.

Σε μία άκρως εορταστική ατμόσφαιρα, το fashion κοινό καλείται να ανακαλύψει τις τελευταίες τάσεις σε κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ με την υπογραφή της Folli Follie και να πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του. Για τις εορταστικές ημέρες, η Folli Follie προσφέρει ένα άρωμα Folli Follie Floral 30ml δώρο με αγορές άνω των 100€.

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα Folli Follie στο κέντρο του Περιστερίου και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία shopping. Happy Holidays!

 

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version