ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

PRIX DE ΒEAUTÉ 2023
Βραβεία Προϊόντων Ομορφιάς
από το περιοδικό ΒEAUTÉ

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία η ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Π.Σ.Β.Α.Κ. (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών).

Τα PRIX DE BEAUTÉ, που διοργανώνει το περιοδικό BEAUTÉ και τα οποία γιόρτασαν φέτος τα 23 χρόνια από τη δημιουργία του θεσμού, έχουν σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων προϊόντων ομορφιάς που λανσαρίστηκαν από 1/7/22 έως 30/6/23, με κριτήριο την ποιότητα και την καινοτομία. Παράλληλα, επικοινωνούν στο κοινό τα επιτεύγματα του κλάδου της κοσμετολογίας.

Την εκδήλωση προλόγισαν η εκδότρια του περιοδικού BEAUTÉ, Μαρία Καλλιμασιά και η δημιουργός του θεσμού και Πρόεδρος των PRIX DE BEAUTÉ Έφη Μπελέ.
Επίσης για τον θεσμό των PRIX DE BEAUTÉ, μίλησαν ο Πρόεδρος του ΠΣΑΒΚ Θόδωρος Γιαρμενίτης και η Ξένια Κούρτογλου ιδρύτρια της Focus Bari.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η τραγουδίστρια Ρένα Μόρφη.
Tα βραβεία PRIX DE BEAUTÉ απένειμαν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Μισιχρόνη, και Σοφία Μανωλάκου, η τραγουδίστρια Φωτεινή Δάρρα, η Αναστασία Περράκη, από το χώρο του modelling και οι γνωστοί και καταξιωμένοι στο χώρο τους, Βασίλης Ζούλιας, σχεδιαστής μόδας και ο Φρέντυ Καλομπράτσος, ιδρυτής της σχολής ομορφιάς Fredy MakeUp Stage.

ρηγός στη βραδιά των PRIX DE BEAUTÉ ήταν η εταιρεία SAMSUNG, ενώ χορηγοί επικοινωνίας είναι η εφημερίδα REAL NEWS και οι ιστοσελίδες, REAL.GR, WOMANONLY.GR ALLYOU.GR, ATHENSVOICE.GR, LIKEWOMAN.GR, LOVEYOURSELF.GR και BEAUTEMAGAZINE.GR,

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version