Ράδιο Αρβύλα | Κυριαρχούν στην τηλεθέαση!

Οι “Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψαν και φέτος, γράφοντας ακόμη ένα επιτυχημένο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία τους.

Από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 17 Νοεμβρίου, ο Αντώνης Κανάκης με τους Γιάννη Σερβετά, και Χρήστο Κιούση ήταν κυρίαρχοι στον πίνακα τηλεθέασης, βάζοντας και πάλι τη σάτιρα στην κορυφή της ψυχαγωγίας.

Η αγαπημένη εκπομπή ήταν στην πρώτη θέση, στο δυναμικό κοινό 18-54 στη ζώνη προβολής της, σημειώνοντας μέσο όρο 21,1% και υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 3,7 μονάδες.

Έχοντας μαζί τους καθημερινά κατά μέσο όρο 1.283.375 τηλεθεατές στο σύνολο κοινού για τουλάχιστον 1’, οι “Ράδιο Αρβύλα” σατίρισαν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, όλα όσα μας προβλημάτισαν, αλλά και μας έκαναν να γελάσουμε.

Η δυναμική της εκπομπής, κατά το διάστημα της προβολής της, ήταν εντυπωσιακή σε όλα τα κοινά, ενώ η μεγάλη ανταπόκριση των τηλεθεατών έδειξε για άλλη μια φορά ότι οι Ράδιο Αρβύλα παραμένουν διαχρονική, τηλεοπτική και όχι μόνο, αξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η VICHY ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Μαρία Καβογιάννη

H VICHY σε μία κομψή εκδήλωση, αποκάλυψε σε δημοσιογράφους και φίλους τη νέα Digital Καμπάνια της σειράς Neovadiol με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Μαρία Καβογιάννη

Η Λαμπερή Έναρξη της επετειακής 30ης Athens Xclusive Designers Week με Special Guest Star την Δούκισσα Νομικού!

Η πρώτη μέρα έκλεισε με ένα φαντασμαγορικό opening party με οικοδέσποινα την ψυχή της εβδομάδας μόδας κα. Τονια Φουσέκη και Special Guest Star τη μία και μοναδική Δούκισσα Νομικού.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο 5 years anniversary party του “Zαχαροπλαστείου Τόλης”!

Σχεδόν σαράντα χρόνια ζωής αριθμεί το Ζαχαροπλαστείο “Τόλης”, όπου μέσα από μια αξιοπρεπή πορεία, καθιερώθηκε ψηλά στην συνείδηση των πελατών.

Στην πρώτη παραμυθένια κολεξιόν του Ilaeira Collection Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022

Το πρώτο fashion show της ανερχόμενης Ιλάειρας Ζήση, η οποία εγκαινίασε τη νεοσύστατη εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής ενδυμάτων “Ilaeira Collection”

Ο ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά

Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Νέο Syoss Keratin Heat Protection Spray για άψογο στυλ χωρίς φριζάρισμα

Ανακαλύψτε το Syoss Keratin Heat Protection Spray για όμορφα μαλλιά κάθε μέρα!

Do it like KatKen – Μοβ smokey eyes

Η Κατερίνα Καινούργιου πόζαρε στο Instagram της με το απόλυτο glam μακιγιάζ, το οποίο είναι ιδανικό για το χριστουγεννιάτικο και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ

Ο μοναδικός θεσμός μουσικών βραβείων της χώρας έρχεται για 19η χρονιά! Τετάρτη 22 Ιουνίου Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do

M·A·C Cosmetics: Re-opening του καταστήματος M·A·C Cosmetics στη Γλυφάδα

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ρυθμό έδωσε η μοναδική ραδιοφωνική παραγωγός Νάγια Αποστόλου που κράτησε ζωντανό το vibe και την ατμόσφαιρα, προσδίδοντας τη δική της ξεχωριστή... νότα στην εκδήλωση!

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποζάρει με αφορμή το Halloween

Σε αυτή φαίνεται να ποζάρει στο πολυτελές υπνοδωμάτιό της με τα fluffy χαλιά και τις μεγάλες ντουλάπες

Η Αγγελική στο Mega Stories

Για πρώτη φορά, ο γιος της και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μουσούλης μιλά για την μητέρα πίσω από την ρεπόρτερ και για τα διδάγματα μιας διαφορετικής ενηλικίωσης.

Πρώτη σε όλα η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τη σεζόν 2021-2022

Η εκπομπή ήταν πρώτη με 311.909 τηλεθεατές μέσου λεπτού στο σύνολο κοινού και πρώτη με 98.887 τηλεθεατές μέσου λεπτού στο δυναμικό κοινό 18-54.

Η Βίκυ Κάβουρα με ένα εντυπωσιακό Anniversary Party της Swimwear Collection “I-CRAB”, γιόρτασε τα γενέθλια της στο γνωστό bar – restaurant “Αλκυονίδες”!

Το μέλημα της Βίκυς Κάβουρα είναι είναι να κάνει όλους τους ανθρώπους να αποδεχτούν και να αγαπήσουν το σώμα τους, αναδεικνύοντας κάθε φορά τα δυνατά τους σημεία με τον πιο όμορφο τρόπο.

Το πιο πετυχημένο σχήμα της χρονιάς σε Κύπρο και Ελλάδα επέστρεψε!

Η εξαιρετική αυτή συνεργασία, υπόσχεται να χαρίσει μοναδικές στιγμές σε όσους βρεθούν στο αγαπημένο “NOTES LIVE” τα Σάββατα 26 Φεβρουαρίου, 5-6 και 12 Μαρτίου.

Η Estée Lauder εξαγόρασε τον οίκο Tom Ford

Στην εξαγορά "μαμούθ" του οίκου Tom Ford προχώρησε η Estée Lauder, πετυχαίνοντας το ακριβότερο deal στην ιστορία της λειτουργίας της.