Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Τάμτα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Τάμτα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Η εκρηκτική Τάμτα, έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» με ανεβασμένη διάθεση, κέφι και θετική ενέργεια για να μας κάνει να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και για πρώτη φορά, σε μουσική εκπομπή, την απολαμβάνουμε στο δικό της ελληνογεωργιανό τραγούδι, «N.E.R.O.».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Ραπτάκης έρχεται στην παρέα τους και ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο Νικόλας και η Τάμτα αποκαλύπτουν τη στενή φιλία που έχουν τα τελευταία χρόνια και στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους βλέπουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Τη σκυτάλη παίρνει η Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε στο «Voice» και την αγαπήσαμε όχι μόνο για το χαρακτήρα της και τις ωραίες μελωδίες της στο πιάνο, αλλά και για την υπέροχη φωνή της. Η Αντωνία κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και μας λέει ότι τελικά «Έτσι είναι οι σχέσεις».

H χαρισματική Marsheaux μετά το «America΄s Got Talent» έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» για να κλέψει τις εντυπώσεις. Χορεύει, παίζει αλλά πάνω από όλα τραγουδάει γιατί αυτό είναι η μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την αγάπη του κόσμου, αφού τα τραγούδια της στο YouTube φτάνουν μέχρι και τα 4 εκ. views.

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Αγγελική Μισαηλίδου. Η Αγγελική είναι 15 ετών, τραγουδάει από πολύ μικρή και το όνειρό της είναι να περάσει σε μια μουσική σχολή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ένα λαμπερό party γιόρτασε, στην Ελλάδα, το Cointreau τη νέα εντυπωσιακή του φιάλη.

Επώνυμοι φίλοι του Brand και δημοσιογράφοι, θαύμασαν τη νέα κομψή εμφάνιση του λικέρ που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη Margarita, και απήλαυσαν το αγαπημένο cocktail.

Πρεμιέρα έκαναν οι «Προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη

Το έργο παρουσιάζει στη σκηνή κλασικά γεγονότα, φωτισμένα από μια άλλη πλευρά χωρίς όμως να αμαυρώνονται το αποτέλεσμα και η σημασία της Ελληνικής Επανάστασης

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Rhodes Summer Festival, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου

Ραντεβού λοιπόν στις 4 Ιουλίου στη Ρόδο, στο Δημοτικό Στάδιο «Διαγόρας» για να δώσουμε και να πάρουμε τη δύναμη που δημιουργείται όταν οι καρδιές των ανθρώπων χτυπούν με τον ίδιο παλμό!

Η ενημερωτική εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη, έκοψε πρώτη το νήμα της τηλεθέασης

Με δημοσιογραφική εγκυρότητα, αλλά και αισιόδοξη ματιά της καθημερινότητας, η Φαίη Μαυραγάνη και η ομάδα της εκπομπής δίνουν ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 05:30 το πρωί.

J2US: Απόλυτος κυρίαρχος στην Primetime του Σαββατόβραδου ο Νίκος Κοκλώνης

Τα εκρηκτικά, ανατρεπτικά και αποφασισμένα να κερδίσουν ζευγάρια του J2US έρχονται το άλλο Σάββατο στον Alpha να αναμετρηθούν στο πρώτο live που θα έχουμε αποχώρηση.

Το αξιοπρεπέστατο αντίο του Γ.Καρτελιά. Γιατί όλοι θεωρούν ότι φταίει η Παπίλα;

Φινάλε για τo Breakfast@ Star, με τον Γιώργο Καρτελιά να αποχαιρετά φίλους, συνεργάτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Και σήμερα θα τα πούμε όλα διότι υπάρχουν παράπονα από το περιβάλλον της Ελίνας ότι τα μέσα την σταυρώνουν καθώς την θεωρούν υπαίτια για πολλά πράγματα.

Λάκης Γαβαλάς 70 Years Anniversary: Με το πιο ανατρεπτικό party που έγινε ποτέ, γιόρτασε ο Λάκης Γαβαλάς, στο ‘’Alcatraz Night Club’’!

Ο Λάκης Γαβαλάς, με την πιο spicy διάθεσή γιόρτασε στο πιο ανατρεπτικό πάρτυ που έγινε ποτέ, στο ‘’Alcatraz Night Club’’!  

Το πρώτο pop up store του Dior Beauty στην Αθήνα αποκαλύφθηκε στην κοσμοπολίτικη παραλία του Αστέρα

Έως τις αρχές Οκτωβρίου, ένας μοναδικός προορισμός ομορφιάς Dior σας περιμένει στην παραλία του Αστέρα για να γνωρίσετε την πιο πολυτελή σειρά αρωμάτων Dior, La Collection Privée Christian Dior.

Εκρηκτική Πρεμιέρα για την απόλυτη Άννα Βίσση στο αγαπημένο της σπίτι “Hotel Ermou” !

Η Άννα Βίσση και η πιο ανατρεπτική μπάντα της χώρας έβαλαν «φωτιά» στο απόλυτο trend stage - spot «Hotel Ερμού», όπως μας έχουν συνηθίσει ήδη τα τελευταία χρόνια!

To MasterChef 2023 πιο δυναμικό από ποτέ!

Το Star διασφαλίζει για ακόμα μια φορά υψηλό επίπεδο παραγωγής, με πολλές εξωτερικές δοκιμασίες και απαιτητικά γυρίσματα.

O οίκος Dior θα παρουσιάσει την επόμενη συλλογή του στην Ινδία

Ο οίκος Dior θα παρουσιάσει τη νέα του συλλογή ρούχων Fall 2023 στο ιστορικό μνημείο Getaway στη Βομβάη, στην Ινδια στις 30 Μαρτίου.

Onirama και Δεκαράκι ενώνονται σε μια μοναδική μουσική βραδιά.

Οι Onirama μαζί με την πρώτη οικογένεια μονοποικιλιακών αποσταγμάτων Δεκαράκι ξεφυλλίζουν το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ για Μικρούς και Μεγάλους παρέα με εκλεκτούς φίλους.

«Breakfast@Star»: Συνεχίζει με αλλαγές…

Και την επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν να καλημερίζουν το κοινό μέσα από την συχνότητα του Star ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα.

Ο ΑΝΤ1 ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τη Φαίη Σκορδά

Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

O οίκος Burberry παρουσίασε το νέο του ανδρικό άρωμα Hero

Με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο happening στην κεντρική είσοδο του attica Golden Hall, o διάσημος βρετανικός οίκος Burberry παρουσίασε το νέο του ανδρικό άρωμα Hero,...