Η Διεθνής Έκθεση Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς «BEAUTY GREECE Άνοιξη 2022», επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις πύλες της, από τις 30 Απριλίου έως και  2 Μαΐου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο «M.E.C. – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», στην Παιανία.

Η BEAUTY, δηλώνει υπερήφανη για τα 28 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα και για την ισχυρή της σχέση εμπιστοσύνης με τους εμπόρους και τους επαγγελματίες του κλάδου και παραμένει ακόμη και μετά από δύο χρόνια απουσίας, ο Σημαντικότερος Εκθεσιακός Θεσμός της βιομηχανίας της Ομορφιάς, στην χώρα μας, που όλοι περιμένουν με αγωνία.

Ως μία Έκθεση με αμιγώς επαγγελματικό χαρακτήρα, αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου Παροχής Υπηρεσιών Ομορφιάς (Αισθητική, Μακιγιάζ, Κομμωτική, Περιποίηση Άκρων, Ημιμόνιμο Μακιγιάζ κ.ο.κ.), από την Ελλάδα και το Εξωτερικό και τους χιλιάδες επαγγελματίες ομορφιάς.

Στην BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2022, οι επισκέπτες έχουν την πολύτιμη δυνατότητα:

  • Να γνωρίσουν από κοντά τις σπουδαιότερες εταιρείες/εκθέτεςπου έχουν να παρουσιάσουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων, σε περίπου 10.000 τ.μ. Εκθεσιακού χώρου!
  • Να παρακολουθήσουν ζωντανά επιδείξεις και εφαρμογές νέων καινοτόμων προϊόντων και τεχνικών, που θα πραγματοποιηθούν στα stands των Εκθετών.
  • Να πετύχουν συμφέρουσες τιμές, κερδίζοντας από τις εκθεσιακές προσφορές που πάντα προσφέρουν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης.

Κανείς δεν πρέπει να λείψει φέτος από το

Σημαντικότερο Επαγγελματικό Γεγονός του κλάδου,

την «BEAUTY GREECE ΑΝΟΙΞΗ 2022»

Η Είσοδος είναι δωρεάν και θα επιτραπεί αποκλειστικά και μόνο σε Επαγγελματίες & Σπουδαστές του κλάδου παροχής υπηρεσιών Ομορφιάς, με Πιστοποιητικό Επαγγέλματος (ή Βεβαίωση σπουδών) και Αστυνομική Ταυτότητα.