Η Ζωή Κέρος υποδέχθηκε δημοσιογράφους και φίλους του fashion brand της ZoeK, στο ZoeK Pop Up Store @ attica Golden Hall

Την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, η σχεδιάστρια Ζωή Κέρος υποδέχτηκε δημοσιογράφους και φίλους στο ZoeK Pop Up Store @ attica Golden Hall, για να τους παρουσιάσει η ίδια τη νέα συλλογή του brand.

Oι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ιδιαίτερα fashion items, να γνωρίσουν από κοντά τη νέα συλλογή, να συνομιλήσουν με τη σχεδιάστρια και φυσικά να αποκτήσουν το δικό τους ZoeK jacket που ολοκληρώνει ιδανικά κάθε εμφάνιση.

Η συλλογή SS22 πλαισιώνεται από everyday items, όπως την hand-embroidered organic cotton συλλογή και τα ιδιαίτερα prints που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένα από το design team του ZoeK brand. Όλες οι κατηγορίες μεταξύ τους κάνουν mix & match και έχουν κοινό χαρακτηριστικό το military ύφος, ενώ τα απόλυτα ΙΤ statement jackets, είναι ζωγραφισμένα στο χέρι και με κεντημένες λεπτομέρειες.

Ακριβώς όπως και η σχεδιάστρια, το brand ZoeK χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικο αέρα, νεανικό ενθουσιασμό και ενέργεια.

Το iconic ZoeK jacket ισορροπεί ανάμεσα στο ρομαντισμό και τη ροκ διάθεση, τη διαχρονικότητα και την πρωτοπορία, το δυναμισμό και την ήρεμη δύναμη. Το στοιχείο της βιωσιμότητας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το brand που χαρακτηρίζεται από οικολογική συνείδηση και προάγει την ενσυναίσθηση στη μόδα.

Eco-friendly και cruelty free υλικά, οργανικό βαμβάκι και οικολογικά χρώματα συνθέτουν κάθε ZoeK δημιουργία, προβάλλοντας την περιβαλλοντική συνείδηση ως βασική προϋπόθεση στο μέλλον της μόδας.

Ανακαλύψτε το brand ZoeK στo ZoeK pop up store στο attica Golden Hall έως και το Σάββατο 9 Απριλίου 2022. ZoeK Pop Up Store: attica Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37A, Μαρούσι 151 23) Eshop: madebyzoek.com IG: @madebyzoek PR & Media Contact: Χάρης Ντάβλας (Davlas & PaRtners), email: harris@davlaspr.gr / Τζοβάννα Βλαχάβα (Davlas & PaRtners), email: vlachava@davlaspr.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το διεθνές βραβείο BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2021 απονεμήθηκε στην Potiropoulos+Partners για το ΣΧΕΔΙΑ Home

Το διεθνές βραβείο BIG SEE INTERIOR DESIGN AWARD 2021 - Winner απονεμήθηκε στο «Σπίτι» του περιοδικού δρόμου ΣΧΕΔΙΑ Την αρχιτεκτονική μελέτη είχε αναλάβει pro bono η...

Μπέττυ Μαγγίρα: Αποχωρίστηκε τα μαύρα μαλλιά της και έγινε ξανθιά!

Πίσω από την τεράστια αλλαγή κρύβεται ο «Τροχός της Τύχης», όπου η Μπέττυ Μαγγίρα έχασε, οπότε και έπρεπε να εμφανιστεί στην εκπομπή της ξανθιά με μια μεγάλη καρδιά.

Με το πιο intimate fashion brunch καλωσόρισε την καλοκαιρινή περίοδο η MODIVO

Στην MODIVO, ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει προϊόντα που ανταποκρίνονται στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του.

Ready to Drink Ροφήματα Καφέ Starbucks: Ο απολαυστικός υποστηρικτής της 30ηςAthens Xclusive Designers Week

Τα Starbucks Ready to drink, τα stylish κι απολαυστικά ροφήματα on the go, υποστήριξαν για ακόμη μια φορά την επετειακή 30η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, η οποία έλαβε χώρα από 9 έως 13 Απριλίου 2022, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Νέο κατάστημα Folli Follie στο Περιστέρι

Επισκεφθείτε το νέο κατάστημα Folli Follie στο κέντρο του Περιστερίου και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία shopping. Happy Holidays!

Η FOREO ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΤΗ ΝΕΑ ΣΥΛΛΟΓΗ SHEET MASKS FARM TO FACE

Με τόσα πολλά φρέσκα καλούδια για να διαλέξετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε το τελετουργικό ομορφιάς και ευεξίας σας με απόλυτη ηρεμία

Νέο Syoss Keratin Heat Protection Spray για άψογο στυλ χωρίς φριζάρισμα

Ανακαλύψτε το Syoss Keratin Heat Protection Spray για όμορφα μαλλιά κάθε μέρα!

Fashion meeting….. στο 10 Years Anniversary Party της “Mikelina Fashion Boutique”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10y anniversary party της “Mikelina Fashion Boutique”.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» με τον Γιώργο Θεοφάνους

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους τον Δεκέμβριο στο Open. 

Άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση της VIVERE PRO events με τους Ηλία Μαμαλάκη και Δημήτρη Κουρέτα

Τον σχεδιασμό του concept και την οργάνωση παραγωγής είχε ο Τάκης Μουζάκης. 

Η DYSON γιόρτασε την ημέρα των ερωτευμένων

Οι Ιωάννα Σαρρή, Σουζάνα Κεγγίτση, Ανίτα Brand, Βασιλική Καρανζογιάννη και Λία Μπαρόλα ήταν ανάμεσα στις εκλεκτές καλεσμένες που επισκέφτηκαν το κομμωτήριού του Βασίλη Διαμαντόπουλου στη Κηφισιά

Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα σεζόν από τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο και Νίκο Βουρλιώτη στο κατάμεστο “Fix Night Club” της Θεσσαλονίκης!

Μαζί με τους Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο και Goin' Through απολαύσαμε και το αγαπημένο γυναικείο συγκρότημα των Dinamiss.

Φιλανθρωπικό δείπνο από το Lifeline Hellas για την στήριξη του νοσοκομείου Έλενα Βενιζέλου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες: AS Marine, Rafnar Hellas, Medical Antiaging Center, Artemide, Evritos, Thesauri Caviar, Βίκος, Godibile, Beat bespoke events and services, Molton Brown, Anassa Organics, Φίλιππος Νάκας, Celia Kritharioti 5226

Dragons’ Den: Πήρε το πράσινο φως και συνεχίζει για του χρόνου.

Το project του Σάκη Τανιμανίδ Dragons’ Den πήρε το «πράσινο φως» και για την επόμενη σεζόν.