Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο δυναμικό του Star

Το Star ανακοινώνει με χαρά την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. 

 

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στην tv, η Ελένη και ο Ετεοκλής από τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα αναλάβουν την παρουσίαση του καθημερινού, ψυχαγωγικού Breakfast@Star.

 

Θα υποδέχονται καθημερινά το τηλεοπτικό κοινό από το ανανεωμένο πλατό με την ίδια ακριβώς διάθεση, που θα το έκαναν και στο σαλόνι τους σπιτιού τους, με ζεστασιά, αγάπη, αμεσότητα,  θετική διάθεση, ειλικρίνεια, χαλαρότητα, αισιοδοξία!

 

Το Star καλωσορίζει την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο δυναμικό του και τους εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γιώργος Καρτελιάς για Ελίνα Παπίλα: Δεν κρατάς κάποιον με το ζόρι όταν αυτός δεν θέλει.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό έδωσε ο Γιώργος Καρτελιάς.

O οίκος Burberry παρουσίασε το νέο του ανδρικό άρωμα Hero

Με ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο happening στην κεντρική είσοδο του attica Golden Hall, o διάσημος βρετανικός οίκος Burberry παρουσίασε το νέο του ανδρικό άρωμα Hero,...

Λαμπερά γενέθλια για τον Δήμαρχο της Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη

Οι καλεσμένοι , που διέμειναν στο εμβληματικό ξενοδοχείο "Rodos Palace” , επισκέφθηκαν τα ορόσημα του νησιού όπως την Παλιά Πόλη της Ρόδου.

Just the 2 of Us: Ο Διονύσης Σχοινάς τραγουδά τις μεγαλύτερες του επιτυχίες.

Το «Just the 2 of Us», το πιο ανατρεπτικό και μαγικό show της ελληνικής τηλεόρασης με τη θετική και απολαυστική ενέργεια του μοναδικού στο είδος του.

Νέα σειρά καλλυντικών, Gabriella Salvete

Πολλοί απο τους πελάτες μας προτειμούν την μάσκαρα για όγκο Panoramico, η οποία τονίζει εξαιρετικά τις βλεφαρίδες και ταυτόχρονα τις φροντίζει.

Στον Σφαίρα η Ελίνα Παπίλα

Μια εκπομπή που συνεχίζεται εδώ χρόνια και τους έχει προσφέρει ατέλειωτες στιγμές.

Tom Bachik: Ο διάσημος nail artist αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από τα εντυπωσιακά μανικιούρ των stars

Ο Tom Bachik είναι o nail artist που εμπιστεύονται μερικές από τις διασημότερες γυναίκες στον κόσμο όπως η Jennifer Lopez και η Selena Gomez

Πρεμιέρα ταινίας “THE FABELMANS” απο την Odeon.

Το πρώτο PR Event της Drunk Elephant στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ξεχωριστοί καλεσμένοι της Drunk Elephant κοινότητας έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν το brand και την καινοτομία του.

Επέστρεψε στο εντυπωσιακό catwalk του Alexander McQueen η Naomi Campbell

Οι καλεσμένοι του show, παρακολούθησαν το show κάτω από μια διάφανη «γυάλα» σε σχήμα σύννεφου, η οποία ήταν κατασκευή του αρχιτέκτονα Smiljan Radic.

Αγαπημένα πρόσωπα της showbiz επισκέφθηκαν το Μasterclass ‘’Balayage’’ by Garos Sekertzis στο “Box Athens”!

Ο φημισμένος hairstylist και βασιλιάς του balayage Garos Sekertzis πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία στον εντυπωσιακό χώρο του “Box Athens” το πρώτο του masterclass με...

MadWalk 2021 by Serkova Crystal PureThe Fashion Music Project | Πραγματοποιείται με κοινό και στηρίζει το σπουδαίο έργο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

Το MEGA έχει εξασφαλίσει την αποκλειστική τηλεοπτική προβολή και θα παρουσιάσει ένα μοναδικό τηλεοπτικό show σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί!

Ο ΑΝΤ1, με μεγάλη χαρά, υποδέχεται στην οικογένειά του την Μαρία Αναστασοπούλου.

Η δημοσιογράφος θα ενταχθεί στην ισχυρή ενημερωτική ομάδα του ANT1 και θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Με ένα λαμπερό party γιόρτασε, στην Ελλάδα, το Cointreau τη νέα εντυπωσιακή του φιάλη.

Επώνυμοι φίλοι του Brand και δημοσιογράφοι, θαύμασαν τη νέα κομψή εμφάνιση του λικέρ που έχει ταυτίσει το όνομα του με τη Margarita, και απήλαυσαν το αγαπημένο cocktail.

Η OPI παρουσιάζει το Nature Strong Base Coat και οκτώ νέες αποχρώσεις

Πέρα από τη vegan σύνθεσή της, η σειρά Nature Strong της OPI δεν περιέχει ΓΤΟ και οι συσκευασίες της είναι κατασκευασμένες από τουλάχιστον 20%

Ο πιο viral θεσμός ομορφιάς, τα Beauty Stars by Madame Figaro πραματοποιήθηκαν στο Box Athens

Ο πιο viral θεσμός ομορφιάς, τα Beauty Stars by Madame Figaro πραματοποιήθηκαν την Τρίτη 14/3 στο Box Athens.