Βραδιά γευσιγνωσίας με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη και τον οινοποιό Στέλλιο Μπουτάρη στο Tudor Hall Το βραβευμένο με αστέρι Michelin εστιατόριο Tudor Hall και ο Head Sommelier Ευάγγελος Ψωφίδης φιλοξενήσαν πρόσφατα τον οινοποιό Στέλλιο Μπουτάρη σε μία βραδιά γευσιγνωσίας υψηλού συμβολισμού. Κατά τη διάρκεια του δείπνου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γίνουν επιβάτες σε ένα ταξίδι στο χρόνο ακολουθώντας την προσωπική διαδρομή του Στέλλιου Μπουτάρη, οινοποιού 5ης γενιάς, από το 1985 μέχρι σήμερα μέσα από τρεις σταθμούς: το Κτήμα Κυρ-Γιάννη, ένα από το κορυφαία ελληνικά οινοποιεία διεθνώς, το Scaperdas Frères, μια νέα πρόταση στην κατηγορία αφρωδών οίνων που συνδυάζει τον κοσμοπολιτισμό με το Ξινόμαυρο Αμυνταίου, και τη μεγάλη επιστροφή του οινοποιού στη Σαντορίνη με το Κτήμα Σιγάλα.
Για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκε κάθετη γευσιγνωσία 6 εσοδειών της εμβληματικής ετικέτας του Κτήματος Κυρ-Γιάννη, «Μπλε Αλεπού». Σε έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων, ο βραβευμένος Executive Chef Αστέριος Κουστούδης δημιούργησε ένα ξεχωριστό μενού έξι πιάτων εναρμονισμένο με την ασύγκριτη ποιότητα των κρασιών της βραδιάς.