Από το μακιγιάζ στο skincare! H premium σειρά της Collistar, Unico που ξεκίνησε με μάσκαρα και κραγιόν επεκτείνει τη συλλογή της με το UNICO® UNIVERSAL YOUTH ESSENCE SERUM και το UNICO® UNIVERSAL YOUTH ESSENCE FOUNDATION.

 

Ο ορός δρα ως συμπλήρωμα των κυττάρων παρέχοντας μια δυνατή «δόση» ενέργειας στην επιδερμίδα. Με την πρώτη εφαρμογή ενεργοποιείται η διαδικασία αναγέννησης της επιδερμίδας και η ικανότητά της να διατηρεί τη ζωτικότητά της. Μόλις ο ενεργειακός μεταβολισμός ενισχυθεί, τα αποτελέσματα κάνουν άμεσα την εμφάνισή τους. Η επιδερμίδα δείχνει πιο υγιής, λαμπερή και ζωντανή.

To foundation αποτελεί ελιξίριο νεότητας αφού χάρη στη σύνθεσή του σε δύο διαφορετικά εκχυλίσματα Ginseng, επαναφορτίζει τα κύτταρα του δέρματος με ενέργεια, αποτρέπει τις βλάβες που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες και προστατεύει από όλους τους τύπους ακτινοβολίας (συμπεριλαμβανομένης της μπλε ακτινοβολίας). Επιπλέον, περιέχει εκχύλισμα από ιβίσκο που αναπλάθει, επαναπυκνώνει και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης. Μέρα με την μέρα η επιδερμίδα δείχνει πιο ενυδατωμένη, λαμπερή και υγιής.