Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 14 Νοεμβρίου στο Ecali Club τα εγκαίνια του πρώτου A Magic Cabinet pop up shop. H ιδρύτρια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.aMagicCabinet.com, Ευγενία Χανδρή, αποφάσισε για πρώτη φορά να μεταφέρει σε ένα φυσικό κατάστημα τους θησαυρούς που με προσωπική έρευνα και πάθος έχει συλλέξει από ελληνικά brands και παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και η ανταπόκριση ήταν ενθουσιώδης. Φίλοι της από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και πιστοί πελάτες του A Magic Cabinet βρέθηκαν εκεί για να ανακαλύψουν τα πιο ποιοτικά, πολύτιμα και εκλεκτά προϊόντα ανάμεσα σε προτάσεις γαστρονομίας, αποστάγματα, προϊόντα ομορφιάς, περιποίησης, για το σπίτι, το στυλ, τα κατοικίδια και το γραφείο, όλα με υπογραφές επιλεγμένων Ελλήνων παραγωγών και σχεδιαστών, όπως Zeus + Δione, Mary Katrantzou, Vourakis, Marina Vernicos, Minas, Elena Syraka, On Entropy, Salt Odyssey, Anassa Organiscs, The Cool Projects και άλλα.

Το A Magic Cabinet pop up shop διήρκησε 3 ημέρες με την υπόσχεση σε όσους δεν πρόλαβαν να το επισκεφυούν ότι θα επαναληφθεί πολύ σύντομα. Εν τω μεταξύ οι λάτρεις του ποιοτικού #madeinGreece και όσοι αναζητούν μοναδικά δώρα, μπορούν να προμηθεύονται όλα τα διαλεγμένα με αποκλειστικό γνώμονα την υψηλή ποιότητα και το εκλεπτυσμένο γούστο τους προϊόντα στο www.amagiccabinet.com Λίγα λόγια για το A Magic Cabinet : Η Ευγενία Χανδρή, ηγετική φυσιογνωμία της ελληνικής βιομηχανίας φιλοξενίας, συγγραφέας και συνιδρύτρια της ελληνικής έκδοσης της Huffington Post, είναι η ιδρύτρια του A Magic Cabinet. Αφοσιωμένη στην ιδέα της να μετασχηματίσει ένα υπαρκτό «μαγικό ντουλάπι» σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα εμπεριέχει την αγάπη της για την ανακάλυψη εξαιρετικών προϊόντων και τις ιστορίες των ανθρώπων που τα δημιουργούν, εμπνεύστηκε το A Magic Cabinet.

Ήδη από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του το A Magic Cabinet έχει αναδειχθεί σε αγαπημένο οnline προορισμο για όσους θέλουν να αποκτήσουν προϊόντα από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και σχεδιαστές. που θα συνθέσουν το προσωπικό τους Magic Cabinet για μια περισσότερο συναρπαστική και απολαυστική καθημερινότητα. [ www.aMagicCabinet.com ] Για περισσότερες πληροφορίες: Do It For Fun PR , Ζέτα Τσακούμη | 2100100699 | zeta@diff.gr