Σε μια εποχή όπου οι εξελίξεις είναι συνεχείς και διανύουμε μια κατάσταση αυξημένης αβεβαιότητας, στρέφουμε το βλέμμα και δίνουμε αξία στις ουσιαστικές σχέσεις που δημιουργούμε με τους ανθρώπους γύρω μας αλλά και στις μικρές καθημερινές στιγμές.  Αναζητούμε συνεχώς πηγές πολύτιμης ενέργειας προσπαθώντας να  «εκμεταλλευτούμε» τις συνθήκες και να αφιερώσουμε πολύτιμο χρόνο στην φροντίδα του εαυτού μας και της ψυχικής μας υγείας.


ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

Οι σχέσεις που δημιουργούμε  με τους ανθρώπους, τα αντικείμενα, τη φύση, αποτελούν το πλήρωμα της ζωής μας. Στην Ιαπωνία, αυτές οι σχέσεις ονομάζονται ΕΝ - μια αντίληψη που ενισχύει τον σεβασμό των ουσιαστικών δεσμών. Μια πεποίθηση ενός σοφά μελετημένου πεπρωμένου, που ενισχύεται στο πέρασμα του χρόνου, για όλα όσα πραγματικά πρέπει κάποιος να εκτιμά.

Με γνώμονα αυτή την αντίληψη, το Ιαπωνικό ιδεώδες για την ομορφιά αποκτά βαθύτερη έννοια. Ενστερνίζεται την άποψη ότι η εσωτερική μας λάμψη είναι ο πραγματικός πλούτος και η αυθεντική ομορφιά που μπορεί κάποιος να αποκτήσει. Αυτή η ομορφιά, έχει την ικανότητα να ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο τους δεσμούς και τις σχέσεις με τους ανθρώπους γύρω μας.

Από αυτή την ιδέα, γεννήθηκε εδώ και χρόνια η πολυτελής σειρά Future Solution LX.  To 2019 υποδέχτηκε τον πολύτιμο ορό Legendary Enmei Ultimate Luminance Serum και σήμερα εμπλουτίζεται με ακόμα μεγαλύτερη λάμψη με την ΝΕΑ Legendary Enmei Ultimate Renewing Cream.

Μια ανεξάντλητη πηγή πολύτιμης ενέργειας! Μια διαχρονική δύναμη που αφυπνίζει την επιδερμίδα, ρίχνοντας άπλετο φως στην μοναδικότητα μας και αναδεικνύει την εσωτερική μας λάμψη!


Στην καρδιά της σύνθεσης της Future Solution LX βρίσκεται το ENMEI Herb, ένα εκπληκτικό βότανο που ανακαλύφθηκε στους πρόποδες ενός ιερού βουνού στην Ιαπωνία, γνωστό για τις δυνάμεις μακροβιότητας και ανανέωσης που εσωκλείει. Το Green Treasured Silk που περιέχει, αποτελεί ένα από τα σπανιότερα και ανεκτίμητης αξίας δώρα της φύσης. Κλώθεται στα Ιαπωνικά δρύινα δάση από τις πεταλούδες της νύxτας, που τα κουκούλια τους παράγουν μόλις το ένα εκατομμυριοστό από όλο το μετάξι στον πλανήτη, ενώ λέγεται πως το μεγαλειώδες αυτό συστατικό αφορούσε παραδοσιακά την αυτοκράτειρα.