Μετά το υαλουρονικό οξύ, το κολλαγόνο και την ελαστίνη, η  Collistar το 100% ιταλικό brand επικεντρώνεται στις ιδιότητες του γλυκολικού οξέoς, μέλος της οικογένειας των ΑΛΦΑ υδροξυοξέων (ΑΗΑ) που επιτρέπει την αυτό – αναγέννηση της επιδερμίδας αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, ανοίγοντας έτσι το δρόμο στα νέα και υγιή κύτταρα.

Δύο νέα προϊόντα προστίθενται στη σειρά Pure Actives:

Glycolic Acid Peeling Lotion:Mετά από 21 ημέρες εφαρμογής, η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και λαμπερή. Κατάλληλο για όλους τύπους επιδερμίδας, μπορείτε να το εφαρμόσετε πρωί και βράδυ, μετά από τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών.

Αnti-Dark Spot Concentrate Glycolic Acid: Μετά από 42 ημέρες οι σκούρες κηλίδες μειώνονται ορατά. Συμπύκνωμα για διόρθωση των μαύρων στιγμάτων  με  γλυκολικό οξύ + νιασιναμίδη. Αποτελεσματικό και συμπυκνωμένο γαλάκτωμα, ειδικά σχεδιασμένο για την στοχευμένη μείωση των δυσχρωμιών σε πρόσωπο και σώμα που έχουν δημιουργηθεί από τον υπερχρωματισμό λόγω του ήλιου, τη γήρανση του  δέρματος, την ακμή ή λόγω διαφόρων ορμονικών  διαταραχών. Εφαρμόστε το πρωί και το βράδυ απευθείας στην στοχευμένη  περιοχή, πριν από τη συνηθισμένη σας θεραπεία