Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά και φέρνει μαζί του μια μεγάλη γκάμα από γοητευτικές αποχρώσεις στα μαλλιά, εμπνευσμένες από τις πασαρέλες της σεζόν Fall/Winter 2019. Από το έντονο πορτοκαλί στον Gucci μέχρι τους τόνους του λιλά στον Saint Laurent, οι προτάσεις για αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών μας είναι ιδανικές για κάθε στυλ.

«Το πορτοκαλί είναι το νέο ξανθό», λέει η Alex Brownsell, συνιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου Bleach London και hairstylist του Gucci. «Οι τόνοι του πορτοκαλί, από το χάλκινο μέχρι το έντονο ροδακινί και οι λαμπερές αποχρώσεις μεταξύ του κόκκινου και κίτρινου ήρθαν για να μείνουν. Τις βλέπουμε σε διαφορετικές εκδοχές, ενώ ιδίως όταν συνδυάζονται με balayage αποκτούν ένα πολύ ζωηρό χρώμα».

Η Lena Ott, η colorist που εδρεύει στη Νέα Υόρκη και συνεργάστηκε με τον hairstylist Duffy για τα shows των Saint Laurent, Louis Vuitton και Alexander Wang, συμφωνεί: «Το ξανθό-χάλκινο είναι μεγάλη τάση για το φθινόπωρο, όπως το είδαμε στις Issa Lish και Remington Williams. Βλέπουμε όλο και περισσότερες ξανθές στο Suite Caroline που κάνουν αυτή την αλλαγή στο χρώμα τους».

Παρακάτω, οι ειδικοί αποκαλύπτουν στη Vogue τις πιο θελκτικές αποχρώσεις της σεζόν.
Punk Colors

«Φαντασιώνομαι έντονα, βασικά χρώματα. Τη Lil’ Kim στο βίντεο κλιπ Crush On You, ή το punk icon του 1976 Soo Catwoman με τα μπλε μαλλιά», λέει η Ott, η οποία δημιούργησε μια μπλε απόχρωση για την Billie Ellish καθώς και πορτοκαλί και πράσινες αποχρώσεις- εμπνευσμένες από τον Kurt Cobain- για την ανδρική καμπάνια Fall 2019 του οίκου Marni.