Η  καινούρια  digital  δραστηριότητα  του Γιώργου Κουτούλια & του Παναγιώτη Ρουμελιώτη (Digital Expert)   ακούει στο όνομα   EyesWeb.gr

Η EYESWEB  Advertising  Agency αναλαμβάνει την πλήρη καλλιτεχνική, επαγγελματική και συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και την νομική εκπροσώπηση των INFLUENCERS    που την εμπιστεύονται, σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων τους.

Παράλληλα, οι ΠΕΛΑΤΕΣ μας απολαμβάνουν προωθητικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών μέσω των κατάλληλων ανθρώπων, Social Media και άλλων διαφημιστικών  και  προωθητικών  καναλιών.

Ανθρώπινο Δυναμικό

Διαθέτουμε μεγάλη σύνθεση από Influencers (κοινωνικά, επαγγελματικά, ηλικιακά) για να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη.

 

Αποτελεσματική Προβολή

Θα σου βρούμε τους κατάλληλους για το προϊόν ή την υπηρεσία σου. Θα επιλεγούν στρατηγικά ανάλογα με το concept σου.

 

Στατιστικά – Μετρήσεις

Τα αποτελέσματα μπορούν και πρέπει να είναι μετρήσιμα. Ετσι, προχωράμε μαζί σε κάθε επόμενο βήμα.

 

Συνδυασμός ανθρώπων, τεχνολογίας, και εμπειρίας που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις επιτυχίας  για τους Influencers μας και τους  Πελάτες μας.

Η έμπειρη και αποτελεσματική ομάδα των επαγγελματιών της, εδώ και 20 χρονια στην αγορά, έχει την ευθύνη της προώθησης των ταλέντων και δεξιοτήτων των ανθρώπων που θα σταθεί δίπλα τους, με κύριο μέλημά της, την επαγγελματική καταξίωση και τη βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων τους.

Εκπροσωπούμε ήδη, έναν πλούσιο κατάλογο σημαντικών INFLUENCERS (Micro- Mid – Max Influencers) και ανθρώπων σε κάθε τομέα (Fashion, Life style, Acting, Sports, Beauty, Cosmetics, Luxury, Gaming, Modeling, Health, Night Life, Promotion, κλπ.).

Επιλέγουμε με πολύ αυστηρά κριτήρια και διαδικασίες τους νέους μας Influencers ώστε να μπορούμε να επιτύχουμε τους στόχους μας και αυτοί τους δικούς τους.

Ολοι μαζί δουλεύουμε για να επιτύχουμε τον κοινό στόχο.

Ευχαριστημένους πελάτες.