Η M·A·C παρουσιάζει τη νέα “The Disney Cruella Collection”

Mια πολύ τολμηρή αντι-ήρωας, γνωστή για την αγενή της συμπεριφορά, αλλά και για το ασυνήθιστο στυλ της! Τρομερά «μοδάτη». Μία πολύπλευρη κοινωνικά προσωπικότητα, η οποία καταφέρνει παράλληλα να εκφράσει και την υποκουλτούρα. Αυθεντική. Απαράμιλλη. Εντελώς αμετανόητη. Μιλάμε, φυσικά, για την Cruella de Vil – τον πρωταγωνιστικό χαρακτήρα της νέας ταινίας της Disney, “Cruella”, η οποία κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου 2021 στην Ελλάδα. Στον ρόλο της Cruella, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Emma Stone.

Με αυτή την αφορμή, η M·A·C παρουσιάζει τη νέα “The Disney Cruella Collection”, μια συλλογή που επαναπροσδιορίζει την κληρονομιά της υποκουλτούρας μας, αντλώντας έμπνευση από το αγαπημένο fashion icon που αντιπροσωπεύει επάξια την Punk και New Wave εποχή, στα τέλη της δεκαετίας του ’70 και στις αρχές της δεκαετίας του ’80, με ζωηρά βυσσινί χείλη και έντονων ασπρόμαυρων σκιών.” Βιώνοντας μια μεγάλη τάση αναπαράστασης όσων στιγμάτισαν την υποκουλτούρα των προηγούμενων δεκαετιών, με αυτή τη συλλογή η M·A. C επιστρέφει σε ένα diy στυλ. Μεταμορφώνεται σε ένα μοχθηρό brand”, εξηγεί ο Makeup Artistry της M·A· C, Terry Barber.

Επαναστατική, λαμπερή και αναμφισβήτητα υπέροχη, αυτή η συλλεκτική συλλογή για τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο γιορτάζει την άνοδο της σύγχρονης «κακιάς στην ατιμία», μέσα από τη νέα ταινία δράσης. Η Cruella αντιπροσωπεύει τους επαναστάτες, τους απόκληρους, τους απροσάρμοστους και τους αρχικούς παραβάτες κανόνων, που ήταν πάντα – και εξακολουθούν να είναι – οι πραγματικοί αντι- ήρωες.

Αντλώντας έμπνευση από τις αποχρώσεις και τα προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία της εμφάνισης της Cruella στη μεγάλη οθόνη, αυτή η πολυπόθητη συλλογή από Punk-
Rock κόκκινες και πολυτελείς μεταλλικές αποχρώσεις, είναι εμπνευσμένη από την εμβληματική εμφάνιση της Cruella, και έτοιμη να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις συλλεκτικές δίχρωμες συσκευασίες που προέρχονται από τα σχέδιά της στην ταινία. «Η πλούσια λάμψη της, με έντονο χαρακτήρα παρουσιάζεται πλέον σε μια νέα γενιά», λέει ο Barber. Μην είστε fashionably late για αυτή την κυκλοφορία!
Σχετικά με την ταινία Cruella της Disney

Η βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone (La La Land) πρωταγωνιστεί στην Ταινία Cruella της Disney, μια ολοκαίνουργια live-action ταινία μεγάλου μήκους, σχετική με τις επαναστατικές πρώτες μέρες ενός από τους πιο διαβόητους – και διαβόητα μοντέρνους – κακούς του κινηματογράφου, της θρυλικής Cruella de Vil. Η ταινία Cruella, η οποία διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1970 στο Λονδίνο εν μέσω της επανάστασης του Punk-Rock, εξιστορεί τη ζωή μιας νεαρής απατεώνισσας που ονομάζεται Estella, ενός έξυπνου και δημιουργικού κοριτσιού, αποφασισμένου να δημιουργήσει ένα όνομα γύρω από τον εαυτό της, με τα σχέδιά της.

Γίνεται φίλη με ένα ζευγάρι νεαρών κλεφτών που αντιλαμβάνονται την όρεξή της για αταξίες, και μαζί είναι σε θέση να χτίσουν μια ζωή για τον εαυτό τους στους δρόμους του Λονδίνου. Μια μέρα, το ταλέντο της Estella στο styling τραβάει την προσοχή της βαρόνης Von Hellman, ενός θρύλου της μόδας που είναι καταστροφικά κομψή και τρομακτικά chic, τον οποίο υποδύεται η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ® Emma Thompson (Howards End, Sense & sensibility). Η σχέση τους οδηγεί σε μια σειρά γεγονότων και αποκαλύψεων που θα κάνουν την Estella να προβάλει την κακή της πλευρά και να γίνει η σκληρή, μοντέρνα και εκδικητική Cruella.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search