Το STR8 λανσάρει το νέο του εκρηκτικό άρωμα με την υπογραφή του “Greek Freak”, Γιάννη Αντετοκούνμπο

WE’RE ALL FR34KS! Η νέα αρωματική σειρά STR8 ήρθε για να σε βοηθήσει να βγάλεις το FR34K που κρύβεις μέσα σου κάθε στιγμή της ημέρας!

Η σαγηνευτική μυρωδιά του αρώματος FR34K είναι spicy και ξυλώδης. Στην κορυφή του αρώματος υπάρχουν εκρηκτικές νότες με Περγαμόντο, Πιπέρι και Τζίντζερ, στοιχεία Clary Sage, Ανανά και Tarragon, αλλά και νότες βάσης από Tonka Bean, Ambery Woods και Κακάο.

Η νέα αρωματική σειρά FR34K δίνει στον άντρα τη δύναμη να πετύχει σε ό,τι και αν έχει επιλέξει να κάνει, να κυνηγήσει με τόλμη το πάθος του και να εκφράσει με αυτοπεποίθηση την εσωτερική του δύναμη, όπως ακριβώς και ο ambassador της μάρκας Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Η νέα ολοκληρωμένη σειρά FR34K αποτελείται από Eau de Toilette, Deodorant Spray, Showel Gel και After Shave Lotion.

Η σειρά FR34K, με χρώματα και λεπτομέρειες που παραπέμπουν στους Milwaukee Bucks, είναι διαθέσιμη στα super markets και καταστήματα καλλυντικών αλλά και online.

—–

Λίγα λόγια για το STR8
Το STR8 είναι μια δημοφιλής ανδρική αρωματική σειρά με υψηλή αναγνωσιμότητα και ισχυρά μερίδια αγοράς σε όλες τις χώρες, όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος Σαράντη. Το STR8 απευθύνεται και υποστηρίζει τους νέους άνδρες, που ακολουθούν το πάθος τους, ξεπερνούν τα όριά τους, προσπαθούν κάθε ημέρα να γίνονται καλύτεροι. Τους νέους εκείνους που επιλέγουν να ζουν την κάθε μέρα με το δικό τους τρόπο.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search