Η L’Oréal Professionnel Paris παρουσιάζει την απόλυτη τεχνική Smoky Hair.

Η L’Oréal Professionnel Paris, η νο1 μάρκα στην επαγγελματική περιποίηση μαλλιών, παρουσιάζει το Smoky Hair, τη νέα τάση στο χρώμα των μαλλιών, μαζί με επτά νέες αποχρώσεις στις επαγγελματικές βαφές Majirel & Inoa, που ήδη έχουν δοκιμάσει και λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο.

Εμπνευσμένη από το smoky μακιγιάζ ματιών, η τεχνική του Smoky Hair δημιουργεί ένα εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα ψυχρών αποχρώσεων στα μαλλιά, απόλυτα εξατομικευμένο για τις ανάγκες κάθε γυναίκας, που μόνο ένας L’Oréal Pro Colorist θα μπορούσε να φέρει εις πέρας.

Το αποτέλεσμα; Μοναδικά επαγγελματικά looks με μαλλιά πολυδιάστατα και λαμπερά, που αναδεικνύουν την προσωπικότητα κάθε γυναίκας.

άθε εξατομικευμένο look έχει δημιουργηθεί από τους L’Oréal Pro Colorists, με την εφαρμογή 2-3 προσαρμοσμένων αποχρώσεων από την πιο σκούρα στις ρίζες, στις πιο ανοιχτές στα μήκη και τις άκρες, αναμειγνύοντας τις διαφορετικές αποχρώσεις μεταξύ τους στα σημεία που ενώνονται.

Με τις νέες αποχρώσεις της INOA θα πετύχετε το απόλυτο Smoky look σε ανοιχτές βάσεις. Δημιουργήστε πολυδιάστατα, λαμπερά αποτελέσματα με τη δύναμη της πιο καινοτόμας βαφής χωρίς αμμωνία.

Με τις νέες Smoky αποχρώσεις της Majirel Cool Cover & Majirel Cool Inforced θα πετύχετε 100% κάλυψη  και πολυδιάστατο χρώμα μέσα από ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search