Η SYMMETRIA® φέρνει το αύριο πιο κοντά στο σήμερα και παρουσιάζει το νέο, high tech, πρόσωπο της. Με μια ξεχωριστή εκδήλωση, γεμάτη ομορφιά, χαρούμενη διάθεση, δυνατή μουσική και λαμπερά χαμόγελα, η SYMMETRIA® γιόρτασε το δικό της ολικό «lifting». Μετά από 18 χρόνια πετυχημένης προσφοράς στο χώρο της υγείας και της ομορφιάς, την Δευτέρα 27 Μαρτίου, η SYMMETRIA® κάλεσε αγαπημένους φίλους στον υπέροχο χώρο του JUJU Bar Restaurant του ξενοδοχείου Divani Caravel, στην Αθήνα.

Η SYMMETRIA®, πρωτοπόρος, με δυναμική παρουσία τόσο στην Ευρώπη όσο και στη Μέση Ανατολή, επιχειρεί τη δική της ανανέωση και ξεκινά την εποχή που η εξωτερική εικόνα δεν διορθώνεται μόνο σε ότι βλέπουμε με το ανθρώπινο μάτι, αλλά και από μέσα προς τα έξω. Με μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και τις νέες τεχνολογίες εγκαινιάζει τη νέα εποχή του Active Aging. Στοχευμένες παρεμβάσεις σχεδιάζονται πλέον με βάση τις εξατομικευμένες ανάγκες, ειδικές εξετάσεις καθώς και το γενετικό προφίλ των ασθενών.

Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον η SYMMETRIA® παρέχει μια πληθώρα καινοτόμων πρωτοκόλλων με εξειδικευμένα μοντέλα για τον καθένα τόσο σε επίπεδο πρόληψης όσο και σε επίπεδο θεραπείας. Ο Dr. Νίκος Μεταξωτός, M.D., Ph.D. Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Ιδρυτής της SYMMETRIA® ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μας υποσχέθηκε σημαντικές εξελίξεις και μεγάλες ανατροπές στα επόμενα χρόνια.

Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα τα πάντα είναι τεχνολογία. Οι ραγδαίες εξελίξεις στην ιατρική έρευνα έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο της αντιγήρανσης. Τα «έξυπνα» λέιζερ, οι εξειδικευμένοι υπέρηχοι και οι εξελιγμένες ραδιοσυχνότητες, προσφέρουν γρήγορα, ανώδυνα, εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αυτά οδήγησαν τη SYMMETRIA® να δημιουργήσει νέα καινοτόμα μη επεμβατικά πρωτόκολλα για να μας προσφέρει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Από αύριο εγκαινιάζουμε στη νέα, ανανεωμένη SYMMETRIA® μια νέα εποχή που εκτός απ’ όλα αυτά που κάνουμε, θα περιλαμβάνει και τη μελέτη του οργανισμού τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, πως ο γενετικός κώδικας που κουβαλάμε έχει επηρεαστεί από το περιβάλλον και τον τρόπο ζωής Ως εκ τούτου, θα προτείνουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα με πρωτοποριακές θεραπείες, ειδική διατροφή, κατάλληλες βιταμίνες και απαραίτητα συμπληρώματα ακόμα και με ειδικούς ορούς σχεδιασμένα για τον καθένα ανάλογα με τις ανάγκες του, που μπορούν να οδηγήσουν σε εξαιρετικά αποτελέσματα.»

Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη γιορτή από τη SYMMETRIA®, που εδώ και 18 χρόνια μας προσφέρει ό,τι πιο αξιόπιστο και σύγχρονο υπάρχει στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Σχετικά με τη SYMMETRIA Η SYMMETRIA με διεθνή παρουσία παρέχει υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς από το 2005.Με επίκεντρο κάθε επισκέπτη ξεχωριστά και φιλοσοφία το Minimum Intervention -Maximum Effect® έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ένα από τα σημαντικότερα κέντρα υγείας και ομορφιάς στον κόσμο. Έχει λάβει μια πληθώρα βραβείων μεταξύ των οποίων και τα βραβεία Best Clinic Award, European Quality Award , Best Medical Practice Award, Patient Service Award & Best Clinic with International Expansion για την πρωτοποριακή προσέγγιση στον χώρο της υγείας και ομορφιάς, το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης που παρέχει και την επιτυχημένη της παρουσία σε διεθνές επίπεδο.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version