Σημαντικές είναι οι εξελίξεις στο διαδικτυακό κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα e-tetradio έχουν σταματήσει να βγαίνουν στον αέρα οι καθημερινές ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού. Με εξαίρεση το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και κάποιες θεματικές εκπομπές από τα ένθετα και τα περιοδικά του ομίλου, το υπόλοιπο πρόγραμμα του καναλιού αποτελείται μόνο από ντοκιμαντέρ και σειρές.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα η διακοπή αυτή στο πρόγραμμα είναι προσωρινή. Στον χώρο όπου στεγάζεται το κανάλι γίνονται εργασίες και μέχρι να τελειώσουν το κανάλι θα βγαίνει στον αέρα με «κομμένο» πρόγραμμα.

Πρέπει να πούμε βέβαια ότι το κανάλι θα συνεχίσει να εκπέμπει διαδικτυακά.

Μετά την απόκτηση της ταινιοθήκης και του σήματος του Mega από τον Βαγγέλη Μαρινάκη το κανάλι που θα βγει στον αέρα με το όνομα «Μega» κατά πάσα πιθανότητα μετά την αλλαγή του χρόνου. Το One θα συνεχίσει να υπάρχει στον διαδικτυακό αέρα μόνο με ενημερωτικές εκπομπές.

Μένει να δούμε με τις είδους πρόγραμμα θα βγει στον αέρα το νέο Mega αλλά και ποιες ιστορικές σειρές θα μπορεί να μεταδώσει. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχει στη μέση και το θέμα των δικαιωμάτων των σειρών και των ταινιών με τους δημιουργούς.