Γνωρίστε το nordic white.

Μετά το silver και το γκρι, το φωτεινό λευκό είναι η τελευταία μεγάλη τάση στο χρώμα των μαλλιών.

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones, θα σας βρει με το πιο αιθέριο και ονειρικό στιλ στα μαλλιά, το οποίο όμως χρειάζεται χρόνο και μια απαιτητική διαδικασία από ειδικό.

Οι εξειδικευμένοι colorists εξηγούν πως η δημιουργία λευκών μαλλιών απαιτεί υπομονή και συνέπεια. Επιπλέον το επιθυμητό αποτέλεσα μπορεί να χρειαστεί από 5 ως 8 επισκέψεις στο κομμωτήριο ανάλογα με την κατάσταση και την αρχική απόχρωση των μαλλιών.

Tα προϊόντα που θα χρησιμοποιηθούν είναι απαραίτητο να είναι «πολύ τρυφερά» με τα μαλλιά. Αν δεν γίνει σωστά, η λεύκανση των μαλλιών σε τέτοιο βαθμό μπορεί να προκαλέσει σπάσιμο στις τρίχες και ανεπανόρθωτη φθορά.

Αυτό το χρώμα μπορεί να δουλέψει καλύτερα σε γυναίκες μεανοιχτόχρωμο ή σταρένιο δέρμα και χρώμα μαλλιών που κυμαίνεται από το ανοιχτό καφέ μέχρι το πιο ανοιχτό ξανθό.

Ξέρουμε πως δεν είναι η αλλαγή που θα τολμούσατε εύκολα εν όψει καλοκαιριού, μιας και έχουμε συνηθίσει σε πιο μπρονζέ και ζεστούς τόνους, όμως το τελικό λουκ είναι κομψό και αριστοκρατικό. Αν αγαπάτε τους τόνους του platinum δεν θα αλλάζετε με τίποτα το nordic white.