Το delivery.gr κάνει πραγματικότητα την ευχή των παιδιών στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Μια μικρή πράξη από όλους μας με μεγάλη σημασία για τα παιδιά. Το super app delivery.gr με την υποστήριξη της ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφέρει στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο ένα ευρώ για κάθε Χριστουγεννιάτικη ευχή μέσα από το website delivery.gr ή και το app.

Μετά από την πρόσφατη έκκληση βοήθειας του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, το delivery.gr έρχεται να αλλάξει τον κόσμο των παιδιών που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Σε αυτή την προσπάθεια από σήμερα μπορούν να συμμετέχουν όλοι, κάνοντας τη δική τους ευχή. Βρείτε το σχετικό banner στο www.delivery.gr ή στο delivery.gr και κάντε τη μικρή πράξη που φέτος τα Χριστούγεννα, χάρη στο super app, θα γίνει ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο των παιδιών.

Οι ευχές αποστέλλονται μέχρι τις 6/1, οπότε και θα ανακοινωθεί το συνολικό ποσό που θα έχει συγκεντρωθεί για τη στήριξη του Χωριού.

Delivery.gr. To super app που αλλάζει τον κόσμο.

Το delivery.gr  είναι μέλος του Ομίλου ΜΟΥΧΑΛΗΣ Α.Ε., μιας από τις κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στον χώρο του χονδρικού εμπορίου, της διανομής, τις μικρής λιανικής και των υπηρεσιών διαχείρισης και διακίνησης εμπορευμάτων.