Μια νέα συνεργασία έρχεται να προστεθεί στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εκδοτών της Adweb, στο οποίο εντάσσεται η ιστοσελίδα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου, με έντονα καταναλωτικό κοινό που συνεχώς αυξάνεται.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δήλωσε: «Εμπιστεύομαι το πολύτιμό μου argiro.gr στην Adweb, μια αναγνωρισμένη στην ελληνική αγορά εταιρεία. Είμαι χαρούμενη και σίγουρη ότι αυτή η συνεργασία θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία». Ο Σπύρος Παπαγεωργίου, Founder και Managing Director της Adweb, ανέφερε: «Είμαι σίγουρος πως η χαρά μας για την συγκεκριμένη συνεργασία θα αποτυπωθεί και στο αποτέλεσμα, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν τα εχέγγυα για μια μεγάλη επιτυχία σε όλα τα επίπεδα».

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η Adweb, «έχοντας επαναπροσδιορίσει τι είναι πιο σημαντικό στη διαφήμιση στα digital media– το χτίσιμο της εμπιστοσύνης ανάμεσα σε διαφημιζόμενους, εκδότες και καταναλωτές προϊόντων και περιεχομένου, επενδύει στο χτίσιμο του AdNetwork από brands/publishers που υποστηρίζουν αυτόν τον σκοπό».