Η Τατιάνα Στεφανίδου κάθε χρόνο ξέρει πώς θα μαγνητίσει το κοινό της με θέματα που άπτονται της επικαιρότητας, αλλά και με lifestyle πινελιές που όπως είναι γνωστό έχουν πικάντικες αποκαλύψεις, αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις με καλεσμένους.

Τόσο, η παρουσιάστρια, όσο και η χαρισματική της ομάδα ξέρουν πως η συνταγή της επιτυχίας δεν είναι η επανάληψη ενός πετυχημένου – ξαναζεσταμένου concept αλλά η προσθήκη νέων ανθρώπων, φρέσκων θεμάτων, πλουραλιστικής τοποθέτησης και άποψης πάντα με αντικειμενικότητα και σεβασμό στα γεγονότα, στους τηλεθεατές και στα ζητούμενα της κάθε εποχής.
Φρέσκα σκηνικά, φιλόξενο στούντιο, κέφι και απίστευτος ενθουσιασμός με πολλές ώρες συσκέψεων και ιδεών έπεσαν στο «τραπέζι» κατά τη διαδικασία της προετοιμασίας της εκπομπής . Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς και συνθέτουν ένα εντελώς νέο εγχείρημα σε σωστές αναλογίες ώστε να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Ο σφυγμός των τηλεθεατών «αυξήθηκε δραματικά» τη στιγμή που απολάμβαναν το εντυπωσιακό τρέιλερ της εκπομπής «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», γιατί διαφέρει απ’ ό,τι άλλο θα προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση.

Η θέρμη ανταπόκριση των εν δυνάμει τηλεθεατών μέσα από τον σχολιασμό του εν λόγω τρέιλερ στα Social Media, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η επιτυχία της παρουσιάστριας είναι στο τσεπάκι της.
Το «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και θα είναι μαζί μας όλη τη σεζόν κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 15:00 έως τις 17:15.