Φινάλε για τo Breakfast@ Star, με τον Γιώργο Καρτελιά να αποχαιρετά φίλους, συνεργάτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό. Και σήμερα θα τα πούμε όλα διότι υπάρχουν παράπονα από το περιβάλλον της Ελίνας ότι τα μέσα την σταυρώνουν καθώς την θεωρούν υπαίτια για πολλά πράγματα.

Είναι υπαίτια η Ελίνα Παπίλα για πράγματα και καταστάσεις που συνέβησαν μέσα στο STAR;

Στον τίτλο του σημερινού μας άρθρου αναφέρουμε: Το αξιοπρεπέστατο αντίο του Γ.Καρτελιά.  Ο Γιώργος πάλεψε σαν θηρίο για αυτή την εκπομπή, αλλά δεν υπολόγισε ποιος του έσκαβε τον λάκκο πίσω από την πλάτη του και δυστυχώς ήταν η Ελίνα Παπίλα.

Η Ματαιοδοξία της να γίνει Ελένη Μενεγάκη την έκανε να ξεχάσει από που ξεκίνησε και πώς. Ξέχασε ότι αν δεν ήταν brand του Sok Fm δεν θα έφτανε ποτέ στην είσοδο του Star.

Ο Γιώργος Καρτελιάς ακόμα και στον αποχαιρετισμό του ήταν αξιοπρεπέστατος.Συμπαθής στο τηλεοπτικό κοινό αλλά ταυτόχρονα η συγκίνηση που ο ίδιος ένιωθε πέρασε στον τηλεθεατή. Εμείς Χρειάστηκε να δούμε πολλά βίντεο για να καταλήξουμε σε συμπεράσματα. Άλλωστε όλα τα μέσα μιλάνε για πισώπλατες μαχαιριές που η Ελίνα έδωσε με μεγάλη ευκολία στο Γιώργο Καρτελιά.

Χρειάστηκε να γυρίσουμε πίσω ένα χρόνο για να δούμε τα όσα δήλωσε στο τέλος του ραδιοφωνικού πρωινού ο Γιώργος Καρτελιάς. Είχε αναφερθεί στον αδερφό του Νίκο Καρτελιά που είχε πιστέψει στο δίδυμο Παπίλα Καρτελιά το είχε χτίσει, το έφτασε στο απόγειο αλλά είχε προβλέψει ότι θα πάνε στην τηλεόραση.

Ο Νίκος Καρτελιάς δεν είναι τυχαίος στο χώρο του ραδιοφώνου. Έστησε μία ραδιοφωνική εκπομπή που η ακρόαση της έφτασε μέχρι το εξωτερικό και οδήγησε τον Γιώργο και την Ελίνα στην είσοδο του STAR.

Και θέλω να σταθούμε στο σημείο αυτό.

Στο αποχαιρετισμό της η Παπίλα είπε ποιος πίστευε ότι θα φτάναμε μέχρι και εδώ, με τον Γιώργο Καρτελιά να αναφέρετε στον αδερφό του Νίκο Καρτελια και την Ελίνα να το προσπερνάει.

Και αυτό πέρασε στον τηλεθεατή. Η Ψύχρα της αλλά και η αχαριστία της. Αυτά είναι τα καλά του management της Πάνικ.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, ο Γιώργος Καρτελιάς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για όλη τη σεζόν: «Το ταξίδι ξεκίνησε λίγο περίεργα, με ένα τηλεφώνημα στο ραδιόφωνο. Φεύγοντας από εδώ κάποιοι θα μείνουν φίλοι μας. Μέχρι σήμερα φροντίζαμε μόνοι μας για τον εαυτό μας και όταν ήρθαμε εδώ αυτό άλλαξε. Είχαμε άτομα που έτρεχαν για εμάς. Ήταν πολύ δύσκολο να τον συνειδητοποιήσω αυτό. Εμείς ερχόμασταν, τα παίρναμε, τα διαβάζαμε και δίναμε τον δικό μας αγώνα».

Κλείνοντας ανέφερε: «Δεν έχω να πω για κανέναν κάτι αρνητικό. Νόμιζα ότι είχε κι άλλο όλο αυτό. Θα ήθελα να συνεχιστεί. Μπορώ να μιλάω ώρες για το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας»!

Και ελάτε να σταθούμε λίγο εδώ. Μέχρι το τέλος ο Καρτελιάς χρησιμοποιούσε το εμείς ενώ η Παπίλα το εγώ. Ξέρετε πόσο σημαντικό είναι αυτό; Για αυτό και κάποια πράγματα έκαναν μπαμ. Η Ελίνα όταν μίλαγε έλεγε εγώ, εγώ θέλω να συνεχίσω, εγώ πιστεύω ότι πήγα καλά κλπ.

Ο Καρτελιάς δεν έχασε κέρδισε και αυτό να το θυμόσαστε.Κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης δεν έγραψε τίποτα αρνητικό. Όλοι στα μέσα ξέραμε ότι η Ελίνα έσκαβε το λάκκο του ευεργέτη της Γιώργου Καρτελιά.

Η Ελίνα έχει φιλοδοξίες θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση, η συμπεριφορά της όμως την έκαψε και όσες προσπάθειες και να κάνει θα καταλήγουν εκτός τηλεοπτικών καναλιών.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version