Της Μαριάννας Αντωνίου

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη του Νάσου Ρόγκα στις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, μία συνέντευξη που την περιμέναμε πώς και πως αφού ο ίδιος θα έδινε απαντήσεις σχετικά με το πώς και γιατί αποχώρησε από την Gm Production και τον επί  4 χρόνια συνεργάτη του Γιώργο Μακρή. Από νωρίς είχε παρεβρεθεί στο studio του ραδιοφώνου ήρεμός και με καφέ έκανε μιά πολύ φιλική κουβέντα με την Τάνια Μηλιού. Φάνηκε ήδη η πολύ καλή σχέση που ο Νάσος και η Τάνια διατηρούν, αφού η Τάνια πολύ προσεκτικά καθοδηγούσε την ροή, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που ο Νάσος Ρόγκας την επέλεξε για να μιλήσει διότι μαζί της ένιωθε εμπιστοσύνη.

Ο Νάσος εξήγησε ότι αναγκάστηκε να βγεί και να μιλήσει προκειμένου να βάλει τέλος στην παραφιλολογία αλλά και στον πόλεμο τον οποίο δέχετε από το περιβάλλον του πρώην συνεργάτη του Γιώργου Μακρή και θεώρησε πως πλέον ήρθε η ώρα να μπεί τέλος σε όλο αυτό. Αναγνωρισε την καλλιτεχνική υπόσταση του Γιωργου Μακρή και όπως ο ίδιος είπε κανείς δεν μπορεί να τον ξεπεράσει σαν ηθοποιό.Μάλιστα αναφερθηκε στην ικανότητα του Γιώργου να σκανάρει το κοινό του και να βρίσκει τρόπο να περνάει το γέλιο στον θεατή.

Στα επίμαχα σημεία και για τους λόγους αποχώρησης  o Nάσος Ρόγκας αναφέρθηκε σε αυλή που περιβάλει τον γνωστό ηθοποιό που είτε εσκεμένα αλλά ειτε επίτηδες δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα. Μάλιστα αναφέρθηκε χαρακτηριστικά σε 2 περιστατικά όπου συνεργάτες του Γιώργου Μακρή δημιούργησαν προβλημα σε χορηγό επικοινωνίας και μαλιστα προέβησαν σε εξύβριση πολύ γνωστού παρουσιάστή της τηλεόρασης. Καθώς και η δημόσια αναφορά στον γιό του με υβριστικό σχόλιο  τον έκανε να βγεί εκτός εαυτού. Η αδυναμία του ηθοποιού να τους απομακρύνει φαίνετε να ήταν η αρχή του τέλους για τους δύο τους.

Είναι απόλυτα βέβαιο λοιπόν ότι το περιβάλλον συνεργατών του Γιώργου Μακρή ενορχηστρώνει καταστάσεις που δημιουργούν πολύ βασικά προβλήματα με απότέλεσμα ο ίδιος ο Νάσος Ρόγκας να είναι συνεχώς υπόλογος.

Οταν η Τάνια Μηλιού αναφέρθηκε στην συμπεριφορά και στις σχέσεις των ανθρώπων είπε ότι αυτοί που μας αγαπουν είναι συνήθως αυτοί που μας κάνουν να κλαίμε με τον Νάσο Ρόγκα να τις απαντάει τότε πρέπει να είμαι ο μόνος άνθρωπός που αγαπάει τον Μακρή.

Ο Νάσος Ρόγκας ζήτησε και στον αερα του ραδιοφώνου την απομάκρυνση των δύο συνεργατών του Γιώργου Μακρή οι οποίοι δημιουργουσαν συνεχώς προβλήματα και δεν μπορέι να κατανοήσει γιατί ο γνωστός ηθοποιός τους κρατάει ακόμα και δεν τους έχει απομακρύνει.Πιστεύει ότι για να τους κρατάει θα πρέπει να έχει ενορχηστρωθεί από τον ίδιο τον ηθοποιό αλλιώς δεν μπορεί να εξηγήσει αυτή την συμπεριφορά.

Μαλιστα αποκάλυψε ότι γραπτά εχει ζητήσει από την Gm Production να απομακρυνθούν και πώς είναι πάρα πολύ κοντά στο να αποκαλύψει τα ονοματά τους.

Αναμένουμε λοπον την αντίδραση του γνωστού ηθοποιού.