Xalazi.gr προγνωστικό μετεωρολογικό κέντρο. www.xalazi.gr

To Xalazi.gr ξεκίνησε την πορεία του το Νοέμβριο του 2004 σε καθαρά ερασιτεχνική βάση, πλαισιωμένο από ερασιτέχνες μετεωρολόγους. Το 2007 το Xalazi.gr άρχισε να αναπτύσσεται ταχέως, κάνοντας τις πρώτες αλλαγές τόσο στο στήσιμο των κειμένων όσο και τις σελίδας του. Το 2008 για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής μετεωρολογίας, με ιδιωτική πρωτοβουλία, το Xalazi.gr άρχισε να εγκαθιστά ένα ευρύ δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών, σε διάφορα σημεία της χώρας. Τα δεδομένα, ενημερώνουν σε καθημερινή βάση χιλιάδες πολίτες σε όλη την Ελλάδα, για τις πραγματικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τους.

Το 2015 το Xalazi.gr αποκτά το δικό του μετεωρολογικό προγνωστικό μοντέλο, το οποίο είναι εγκατεστημένο σε δικούς του σέρβερ. την εποπτεία του οποίου έχει ο Φυσικός Μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ενώ ολοκληρώνεται το μεγάλο δίκτυο ανταποκριτών σε όλη την Ελλάδα, που μας μεταφέρει σε πραγματικό χρόνο, ότι συμβαίνει, όπου συμβαίνει, την ώρα που συμβαίνει.

 

Radio Xalazi. Το πρώτο καιρικό ραδιόφωνο της χώρας.

http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1679

Το 2010 το Xalazi.gr δημιούργησε το δικό του ιντερνετικό ραδιόφωνο ένα ραδιόφωνο που έχτισαν από μηδένική βάση και συνεχώς αναπτύσουμε για αυτό και κερδίσαμε την εμπιστοσύνη του κοινού. Ενα μέσο  το οποίο καλύπτει όλα τα μεγάλα καιρικά και όχι μόνο γεγονότα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, σε 24ωρη βάση. Το 2012 το Xalazi.gr αποκτά το δικό του ιδιόκτητο κτίριο στα Σπάτα Αττικής, με σκοπό τη μετατροπή του σε κέντρο μετεωρολογικών ερευνών. Το 2014 ξεκίνησε συνεργασία με τον πρώτο επίσημο αναγνωρισμένο φορέα της χώρας, ενταγμένο στην Πολιτική Προστασία. Πρόκειται για την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών του Δήμου Αιγάλεω. Το 2015 η παραπάνω ομάδα δημιουργεί ανεξάρτητο τμήμα μετεωρολογίας στην Παιανία Αττικής, με τη συνδρομή του Xalazi.gr.

 

Ηλεκτρονικό digital περιοδικό k2l.gr Magazine. www.k2l.gr

Ήταν ένα βήμα παράτολμο αλλά το πιστέψαμε και επενδύσαμε σε αυτό. Θέλαμε να είναι ένα ανεξάρτητο ηλεκτρονικό περιοδικό ποικίλης ύλης, Μας ενδιαφέρει ο αναγνώστης / αναγνώστρια μας να το ξεφυλλίζει στην οθόνη του και να νιώθει ότι κάτι έχει να του / της δώσει. Φτιάξαμε ένα περιοδικό ανοιχτό  στα ρεύματα της σκέψης, της τέχνης, της μόδας, της ομορφιάς, του hair stylist και του lifestyle. Κερδίσε μόνο του το στοίχημα που είχε βάλει σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα.

Το k2l.gr έχει την δική του digital αισθητική με αυθεντικότητα, Αναζητεί την ποιοτική πληροφορία, το πρωτογενές περιεχόμενο και το έχει απο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του.Το k2l.gr ξέρει τι θέλει και κυρίως τι δεν θέλει. Θέλει να διαφέρει, να ξεχωρίζει και να πρωταγωνιστεί. Βγάζει θέματα για να ενημερώνει, δεν αντιγράφει, απογειώνει και κυριώς δεν έχει ηλικία είναι για όλους.

Το k2l.gr θέλει και προσπαθεί να χτίζει γερές σχέσεις με τους αναγνώστες του, γιατί η εμπιστοσύνη που λαμβάνει αποτελεί το μοναδικό εργαλείο για την αναπτυξή του αλλά και την ίδια την υπαρξή του.

 

Ειδησεογραφικό portal Mourmoura.gr. www.Mourmoura.gr

Σκοπός δεν είναι ούτε ήταν να προσφέρουμε άλλο ένα site ενημέρωσης, σιγουρα αν κάποιος ψάξει θα βρεί πολλά.Αυτό που θέλαμε ήταν να υπάρχεί ένα μέσο ποικίλης ύλης που απλά να μουρμούρίζει ειδήσεις. Ειδήσεις με κύρος, έγκαιρα και έγκυρα. Να μετάφέρει στον αναγνώστη την πληροφόρια, την σωστή πληροφορία χωρίς λάθη και χωρίς σάλτσες στην αναμετάδοση απλά για να κερδίσει κλικς.Του δώσαμε το όνομα mourmoura.gr και είναι το τελευταίο μας παιδί που ξεκινάει το ταξίδι του στον κόσμο του internet έτσι όπως το σχεδιάσαμε και το ονειρευτήκαμε εμείς.