Τις πρώτες του δοκιμαστικές διαδικτυακές πτήσεις κάνει από εχθές το ”αδερφάκι” του k2l.gr magazine.

Η εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊου (COVID-19) στην χώρα μας καθώς και τα πλήγματα που επιφέρει σε κάθε πτυχή της Ελληνικής Οικονομίας είναι σίγουρα τεράστια.
Όμως ας μην χάνουμε την εμπιστοσύνη μας γιατί σίγουρα ο ήλιος θα λάμπει και αύριο.

Σήμερα με αυτή της την επικοινωνία η Οικογένεια της KMEDIA ON LINE GROUP σας κάνει γνωστό το νέο της επαγγελματικό βήμα. Σας συστήνει το νέο ενημερωτικό portal www.protiekdosi.gr. Το ‘’αδερφάκι’’ του πρώτου μας διαδικτυακού εγχειρήματος του k2l.gr magazine.


Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ δεν θα έρθει να συναγωνιστεί κανένα ενημερωτικό site. Έχει την δική της digital αισθητική με αυθεντικότητα, Αναζητεί την ποιοτική πληροφορία, το πρωτογενές περιεχόμενο και το έχει απο τους ίδιους τους πρωταγωνιστές της.


Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ξέρει τι θέλει και κυρίως τι δεν θέλει. Θέλει να διαφέρει, να ξεχωρίζει και να πρωταγωνιστεί. Βγάζει θέματα για να ενημερώνει, δεν αντιγράφει, δημιουργεί ειδήσεις με αξιοπιστία.
Η ΠΡΩΤΗ ΕΚΔΟΣΗ θέλει και προσπαθεί να χτίζει γερές σχέσεις με τους αναγνώστες της, γιατί η εμπιστοσύνη που λαμβάνει αποτελεί το μοναδικό εργαλείο για την αναπτυξή της αλλά και την ίδια την υπαρξή της.


Επίσημη Πρεμιέρα: Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020
Καλή ανάγνωση, καλή πλοήγηση