Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου και μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου αναμένεται να μπει σε παύση η «μάχη» της prime time, ύστερα από συμφωνία των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών ΑΝΤ1, Star, ALPHA και Mega, οι οποίοι τις ημέρες των εορτών -με ελάχιστες εξαιρέσεις που αφορούν σε εορταστικά προγράμματα- θα προβάλλουν επαναλήψεις των τηλεοπτικών σειρών τους.

Δυστυχώς για τους τηλεθεατές ο «Σασμός» δεν θα γλιτώσει αυτήν την τεράστια παύση, σύμφωνα με το «Τηλέραμα», όμως, θα επιστρέψει κάνοντας… δώρο στο κοινό του την επανασύνδεση Αστέρη και Αργυρώς!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού, oι δύο πρωταγωνιστές αναμένεται να χαρίσουν στους τηλεθεατές ερωτικές σκηνές έντονου πάθους, βρίσκοντας όμως για ακόμα μία φορά απέναντί τους τις οικογένειές τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια:

Έχουμε ήδη δει την Αργυρώ να λυγίζει μπροστά στον Αστέρη. Έχει πάψει να βλέπει στο πρόσωπό του τον φονιά του αδελφού της, αν και πάντα ο άδικος χαμός του Πετρή θα στοιχειώνει τη σχέση τους. Η αγάπη τους ωστόσο είναι πολύ πιο δυνατή και, όπως αποδεικνύεται, πολύ πιο πάνω από τις διαφορές των οικογενειών τους. Αυτές όμως υπάρχουν!

Και γίνονται τώρα μεγαλύτερες, εξαιτίας της περιουσίας του Άγγελου. Και φυσικά λόγω της αδιάλλακτης στάσης που επιμένουν να κρατούν η Καλλιόπη από τη μία πλευρά και ο Παύλος από την άλλη…

Παρ’ όλα αυτά, Αργυρώ και Αστέρης βρίσκουν συνέχεια δικαιολογίες για να συναντιούνται. Άλλωστε ο Αστέρης ποτέ δεν της έκρυψε πώς νιώθει: ότι χωρίς εκείνη αισθάνεται μισός, δίχως λόγο ύπαρξης. Απομένει και η ίδια να ξεπεράσει μέσα της όλο το μίσος και την έχθρα των οικογενειών τους και να του ανοίξει και πάλι την πληγωμένη της καρδιά.

Μόνο που ο Σταύρος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη και θα δούμε ότι δεν θα αρκεστεί στον ρόλο του κομπάρσου. Δεν του αρέσει που η Αργυρώ τον χρησιμοποίησε για να ξεχάσει τον Αστέρη, ούτε σκοπεύει να παραιτηθεί από τον γιο τους. Γιατί τον Πετρή αυτός τον μεγάλωσε και το μωρό αυτόν αποκαλεί ‘πατέρα’. Μέσω του παιδιού θα προσπαθήσει να κρατήσει κοντά του την Αργυρώ, την οποία ερωτεύτηκε από την πρώτη στιγμή που την είδε, ενώ θα έχει σύμμαχό του και την Άσπα.

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version