Η Τατιάνα Στεφανίδου σε περίπου δύο εικοσιτετράωρα επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες μας και υπόσχεται να αλλάξει τα Σαββατοκύριακά μας! Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από πολλά χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της τηλεόρασης, τα πάει καλά με τις αλλαγές και γνωρίζει τον τρόπο να αντιμετωπίζει κάθε νέα πρόκληση. Έτσι, από τις 21 Σεπτεμβρίου στις 14:50 και κάθε Σάββατο και Κυριακή θα καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και θα τους κρατά συντροφιά μέχρι τις 17:30.

powered by Rubicon Project
Η Τατιάνα Στεφανίδου, χωρίς άγχος αλλά με ενθουσιασμό και λαχτάρα, κρατώντας το δημοσιογραφικό ύφος που γνωρίζουμε όλα αυτά τα χρόνια, αδημονεί να μας παρουσιάσει το νέο της εγχείρημα και να μοιραστεί μαζί μας ιστορίες που θα μας συγκινήσουν και θα μας εκπλήξουν. Το TLIFE μπήκε στα πλατό της εκπομπής και σου δίνει με μία πρώτη γεύση από το ολοκαίνουργιο σκηνικό της εκπομπής «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο». Οι τεχνικοί εργάζονται πυρετωδώς, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα το Σάββατο για την πρεμιέρα.

Εκτός από θέματα της επικαιρότητας και δυνατές προσωπικές ιστορίες που αποτελούν την «ταυτότητά» της, η Τατιάνα θα έχει φέτος την ευκαιρία να ταξιδέψει. Θα επισκεφτεί μέρη και θα συναντήσει ανθρώπους που αξίζει να συστήσει στους τηλεθεατές.
Κι επειδή όλοι μας κρατάμε για το Σαββατοκύριακο τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μας, θα γίνουν κι αυτές ρεπορτάζ, είτε αφορούν πρόσωπα της διπλανής πόρτας, είτε πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο!

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι έτοιμη να κάνει τα Σαββατοκύριακά σου ομορφότερα! Ραντεβού το Σάββατο 21/9 στις 14:50.

ΠΗΓΗ