Το Μακεδονία TV, ψάχνοντας πάντα τρόπους να εμπλουτίσει το πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα, θα προβάλλει από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου δύο νέες δραματικές ιατρικές σειρές που θα μας καθηλώσουν με την πλοκή και τις ερμηνείες τους.

Πρόκειται για τις επιτυχημένες αμερικανικές σειρές «THE GOOD DOCTOR» και «THE NIGHT SHIFT», οι οποίες θα μας συντροφεύουν από σήμερα και κάθε βράδυ, στις 21:00 και 23:00 αντίστοιχα, βάζοντάς μας για τα καλά στη σκληρή πραγματικότητα του ιατρικού επαγγέλματος.

THE GOOD DOCTOR
Δραματική σειρά, 2017
Ηθοποιοί: Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Chuku Modu, Richard Schiff, Hill Harper, Beau Garrett, Irene Keng

Ο Dr. Shaun Murphy είναι ένας νεαρός γιατρός που φτάνει στο San Jose της California για να εργαστεί στο νοσοκομείο του St. Bonaventure. Εκεί επικρατεί προβληματισμός και υπάρχουν διαφωνίες για την πρόσληψή του, επειδή είναι αυτιστικός. Η αστραπιαία επί τόπου παρέμβασή του στον τραυματισμό ενός παιδιού και η ξεχωριστή ικανότητα αντίληψης που έχει, θα πείσουν τους συναδέλφους του να του δώσουν μία ευκαιρία.

THE NIGHT SHIFT
Δραματική σειρά, 2014
Ηθοποιοί: Eoin Macken, Jill Flint, Freddy Rodriguez,,Ken Leung, Robert Bailey, Jr., Brendan Fehr, Jeananne Goossen,J.R. Lemon, Daniella Alonso