Η Tommy Hilfiger, η οποία ανήκει στην PVH Corp. [NYSE: PVH]., ανακοινώνει ότι η Zendaya παρουσίασε τη συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Tommy Hilfiger κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο κατάστημα TOMMY HILFIGER στο Μιλάνο στην Piazza Guglielmo Oberdan στις 3 Οκτωβρίου 2019.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και TOMMY HILFIGER global brand ambassador συναντήθηκε με καταναλωτές, influencers και μέσα ενημέρωσης για να συζητήσουν τη συνεργασία της με τον Tommy Hilfiger, τα μαθήματα που πήρε κατά τη διάρκεια αυτής της συνεργασίας και το κίνητρό της να εμπνεύσει τους άλλους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε panel από την influencer Ada Kokosar καθώς και live set από την DJ Tami και music performance από τους The Soul Gang.

Η συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019, σχεδιασμένη από τον Tommy Hilfiger και την Αμερικανίδα ηθοποιό Zendaya, γιορτάζει τα icons του παρελθόντος με ένα σύγχρονο twist με σκοπό την δημιουργία μίας συλλογής για το αύριο. Το καθοριστικό power dressing των ’70s και ‘80s επαναπροσδιορίζεται με μία έντονη και μοντέρνα οπτική. Το sartorial tailoring και το scarf dressing ξεχωρίζουν μέσα από σοφιστικέ αστερισμούς και κομψά animal μοτίβα. Το Signature houndstooth καρό και τα polka dot prints σε απρόσμενες αναλογίες προσδίδουν μία μοναδική ερμηνεία στις maxi φούστες και στα wrap φορέματα. Ζεστοί μπορντό τόνοι συνδυασμένοι με μεταλλικά χρώματα και μονοχρωματικές παλέτες δίνουν μία φρέσκια διάσταση. Στη συλλογή εντάσσονται πολυτελή υφάσματα, όπως κρεμ δερμάτινα και faux γούνες, πλούσια βελούδα αλλά και premium ποιότητας denim. Στην καρδιά της συλλογής, βρίσκονται οι δυναμικές γυναίκες που εμπνέουν και οι κλασικές σιλουέτες που ανασχηματίζονται, επαναπροσδιορίζοντας έτσι τη νέα εποχή.

Η συλλογή TommyXZendaya για το Φθινόπωρο 2019 είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger και σημεία πώλησης από τις 7 Οκτωβρίου. (tommy.com).

Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται να συμμετάσουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας #TommyHilfiger και #TommyXZendaya, καθώς και @TommyHilfiger και @Zendaya.

ΠΟΙΟΣ:
Η Αμερικανίδα ηθοποιός Zendaya φόρεσε ένα TommyXZendaya striped metallic knit maxi φόρεμα με TommyXZendaya δερμάτινες over-the-knee μπότες.

ΠΟΥ: Κατάστημα TOMMY HILFIGER
Piazza Guglielmo Oberdan,
2A, 20129
Μιλάνο, Ιταλία

ΠΟΤΕ: 3 Οκτωβρίου 2019