Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΚΑΪ αφού οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση για κάποιες εκπομπές πονοκεφαλιάζουν εδώ και αρκετό καιρό τους ιθύνοντες του φαληρικού σταθμού.  Σύμφωνα με πληροφορίες από το tinamess, σε λίγο αναμένεται να έρθει τροποποίηση προγράμματος που μεταφέρει τη βραδινή εκδοχή του My style rocks gala από τις Παρασκευές την Κυριακή το μεσημέρι στη θέση της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου και μάλιστα μια αλλαγή που πρόκειται να ισχύσει άμεσα παρά το γεγονός ότι το Big Brother θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Μαρτίου. Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου θα προβάλλεται από αυτό το ΣΚ μόνο τα Σάββατα.

Εδώ και αρκετό καιρό τα νούμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου είναι αρκετά χαμηλά  παρότι η πολύπειρη παρουσιάστρια δίνει τον καλύτερό της εαυτό και η θεματολογία της έχει γίνει πιο ανάλαφρη, χωρίς να χάνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
Η εξέλιξη αυτή δεν είναι κάτι που χαροποιεί την ίδια την παρουσιάστρια, ωστόσο, ως επαγγελματίας  μπορεί να καταλάβει την κίνηση αυτή, ενώ να γνωρίζει το γεγονός ότι το κανάλι διατηρεί αυτούσια την ομάδα της παρά το γεγονός ότι η εκπομπή της μειώνεται κατά μια μέρα από εδώ και στο εξής.