Αγαπητοί συνεργάτες,
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω για μία σημαντική αλλαγή στη Διοικητική Ομάδα του Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής της L’Oréal Hellas.
Ο Γιώργος Κοντάκος Γενικός Διευθυντής Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής, αναλαμβάνει τη θέση Γενικού Διευθυντή στον Κλάδο Προϊόντων Ευρείας Διανομής στην Ιταλία.
Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στη L’Oréal Hellas πριν από δέκα χρόνια, έχοντας ήδη εμπειρία στο Marketing σε άλλη εταιρία στο χώρο των καλλυντικών. Με το καθαρό του όραμα, την ισχυρή κινητοποίηση και το αυθεντικό simplicity πνεύμα του, κατάφερε να συμβάλλει σημαντικά στην μεταμόρφωση του Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής κατά τη διάρκεια των διαφορετικών φάσεων του κλάδου στην Ελλάδα. Επιπλέον, ο Γιώργος και η ομάδα του, πραγματοποίησαν την είσοδο του Κλάδου στο retail με το λανσάρισμα της NYX professional make up.
Για να διαδεχθεί το Γιώργο, είναι μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ μαζί σας ότι ο Πάνης Κοροπούλης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Κλάδου Προϊόντων Ευρείας Διανομής για τη L’Oréal Hellas. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιστροφή του Πάνη στον εν λόγω Κλάδο δεδομένου του ότι στον κλάδο αυτό ξεκίνησε την καριέρα του στη L’Oréal. Στη συνέχεια μετακινήθηκε στον Κλάδο Πολυτελείας και αφού ανέλαβε με επιτυχία σημαντικές θέσεις τόσο στο marketing όσο και στις πωλήσεις, πήρε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της YSL Ελλάδος, οδηγώντας με επιτυχία την ομαλή ένταξη του YSL στη L’Oréal Luxe.
Το 2010 ο Πάνης μετακινήθηκε στον Κλάδο Δερμοκαλλυντικών Προϊόντων αναλαμβάνοντας το ρόλο του Sales Director, ενώ 4 χρόνια μετά ανέλαβε το ρόλο του Γενικού Διευθυντή του Κλάδου.
H αλλαγή αυτή θα είναι σε ισχύ από την 1η Απριλίου 2020.