Σήμερα ολοκληρώθηκε το πρωινό του Star με τον Γιώργο Καρτελιά να είναι για μία ακόμα φορά πολύ ανθρώπινος, ευαίσθητος, αληθινός.Και μιλάω για τον Γιώργο Καρτελιά γιατί ίχνος συγκίνησης εγώ από την Ελίνα δεν είδα.

Σε όσα γράψαμε δεν πέσαμε έξω.Αντιθέτως επιβεβαιωθήκαμε. Το παρασκήνιο ήταν πολύ έντονο και έφτανε στο περιοδικό κάθε μέρα.Καρτελιάς Παπίλα δεν μιλάγανε, για να μην σας πω ότι δεν λέγανε καλημέρα.

Για όσους τον ξέρουν καλά ο Καρτελιάς σήμερα ήταν στεναχωρημένος, φανερά απογοητευμένος. Ισορροπημένος όμως σε αντίθεση με την μαμά της Ελίνας που δεν άντεξε και πλάνταξε στα δάκρυα που το παιδί της δεν θα γίνει Ελένη Μενεγάκη.

Η παγωμάρα ανάμεσα στον Γιώργο και την Ελίνα είναι εμφανής αρκεί να ξέρεις να την παρατηρήσεις.

Την διακοπή της μεταξύ τους συνεργασίας ο Καρτελιάς την ανακοίνωσε με τον ποιο κομψό τρόπο. Δεν θα επιστρέψει η Ελίνα στο ραδιόφωνο. Στο ραδιόφωνο θα είναι μαζί μου ο Κώστας Μαρτάκης.

Δυστυχώς αγαπημένε μου Γιώργο η τηλεόραση διέλυσε ένα επιτυχημένο ραδιοφωνικό δίδυμο και ίσως και μία φιλία που δεν άντεξε γιατί η δόξα, τα φώτα αλλά και τα σταριλίκια της Παπίλα ήταν εμφανής από το ραδιόφωνο ακόμα.

Γιατί όπως έλεγε η Βάσια οι φιλίες είναι πάνω από εκπομπές, λεφτά και δόξα.

Η Παπίλα ήθελε την δόξα. Και ας μείνουμε σε αυτό.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version