Οι Rhodium power metal μπάντα γράψαν ένα τραγούδι για το ταξίδι ενός παιδιού από την ώρα που μπαίνει στη βάρκα να σωθεί από τη φρίκη του πολέμου μέχρι να φτάσει να επιπλέει νεκρό στη θάλασσα… Είναι ένα πολύ μελωδικο και συνάμα δραματικό τραγούδι αφύπνισης και η ιστορία ξεδιπλώνεται με τους ήχους της κιθάρας και του βιολιού.. Θα χαρώ πολύ να το ακούσετε και φυσικά αν σας αρέσει να το προβάλλετε μέσω της σελίδας σας. Ονομάζεται ” SeA of The dead” και το artwork του νέου άλμπουμ.

” Sea of the Dead”Ένα υπέροχο τραγούδι που συνδυάζει μελωδικότητα, συναισθηματικά φορτισμένους στίχους κι καθηλωτικη μουσική παρουσίασαν οι Rhodium η heavy metal μπάντα με θέμα το ταξίδι ένος μικρούς παιδιού που μπήκε μέσα στην βάρκα να γλιτώσει τη φρίκη του πολέμου και μέχρι τη δύση του ήλιου βρέθηκε να επιπλέει νεκρό στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα τραγούδι που προάγει την ανθρωπιά.. Χωρίς πολιτικά κίνητρα. Ένα τραγούδι που σε εισάγει για 6 λεπτά μέσα στο μυαλό του και σε κατακλύζει συναισθήματα…Αν αποτύχαμε να σώσουμε αυτό το παιδί, μήπως ξεκίνησε το τέλος της ανθρωποτητας αναρωτιούνται οι Rhodium.

Ακούστε το τραγούδι εδω:
https://rhodium-official.bandcamp.com/track/sea-of-the-dead
Οι Rhodium θα παρουσιάσουν όλο το νέο άλμπουμ ” Sea of the dead” το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Crow Live Stage και σας περιμένουν όλους εκεί.
Οι Rhodium ειναι μια power metal μπάντα που γεννήθηκε το 2017 και έχει βγάλει ήδη 2 άλμπουμ το Scream into the Void και το πρόσφατο ” Sea of the dead”.
Μπορείτε να δείτε εδώ την υπόλοιπη δισκογραφία τους:
https://rhodium-official.bandcamp.com/

Οι Rhodium είναι :
Λουκάς Αντωνίου
Mike Livas
Στέλιος Παύλου
Sergio Tel-Lee
Κωστας Κυριάκης