Μέσα από ένα Parisian-style event εγκαινιάστηκε η συλλογή KARL LAGERFELD “The Ultimate Icon”, που εμπνέεται από την μοναδική κληρονομιά και το έργο του Karl Lagerfeld. Η παρουσίαση της συλλογής στο pop-up έγινε με αφορμή τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα Karl Lagerfeld: A Line of Beauty στο Metropolitan Museum of Art’s 2023 Costume Institute Exhibition.

Celebrities και ambassadors του οίκου γιόρτασαν και φωτογραφήθηκαν αναδεικνύοντας το προσωπικό τους στυλ. Δημιουργίες από την συλλογή “The Ultimate Icon” φόρεσαν οι Έβελυν Καζαντζόγλου, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Mary Vitinaros, Τόνια Σωτηροπούλου, Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Φωτεινή Τράκκα και Adam Kahlil. Μοντέλα που επέλεξαν κομμάτια από την συλλογή ήταν η Όλγα Ντάλλα, η Αγάπη Brooks, η Χαρά Παππά και η Μαρίτα Καθιτζιώτη. Στο event παρευρέθηκαν και λάτρεις του οίκου, όπως οι Ευγενία Σαμαρά, Ραφαέλα Ψαρρού, Έλενα Γαλύφα και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Στα εγκαίνια παρουσιάστηκαν ιστορικά μουσειακά κομμάτια από το προσωπικό αρχείο του Karl Lagerfeld που ταξίδεψαν αποκλειστικά από το Παρίσι για το pop up μόνο για λίγες μέρες. Στον απόηχο του διεθνούς Met Gala 2023, οι καλεσμένοι θαύμασαν την συλλογή και archive κομμάτια του οίκου. Το pop up θα λειτουργεί έως 31 Μαΐου στο Kal.Athi, Αθηναΐδος 6.

Ώρες λειτουργίας: Δευ., Τετ. : 10:00 – 18:00 Τρι., Πεμ., Παρ., Σαβ: 10:00 – 21:00 Κυρ: 10:00 – 19:00. ABOUT KARL LAGERFELD Ο οίκος μοιράζεται το iconic όραμα και την σχεδιαστική ταυτότητα του Karl Lagerfeld συνδυάζοντας τα με μια σύγχρονη, προοδευτική ματιά.

Αντλεί έμπνευση από την μοναδική κληρονομιά του σχεδιαστή, το πάθος του και την ανεξάντλητη δημιουργικότητα του.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version