Σημαντικές ζωμώσεις συμβαίνουν στον χώρο των media.

Όπως έχει γραφτεί κατά κόρον το τελευταίο χρονικό διάστημα κεντρικό ρόλο στο νέο σκηνικό που θα διαμορφωθεί αναμένεται να παίξει η οικογένεια Κόκκαλη. Η οικογένεια του πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού επανεμφανίστηκε στα media μετά επανενεργοποίηση του flash.gr.

Όπως φαίνεται όμως οι κινήσεις της οικογένειας δεν σταματούν εκεί. Όπως αναφέρει το zoornalistas ο Πέτρος Κόκκαλης αναμένεται να κάνει το δικό του «μπάσιμο» στα media με την έκδοση εφημερίδας. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά θα είναι ημερήσιο, πολυσέλιδο και με διευθυντή έκπληξη.

Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα εφόσον η εφημερίδα βγει στα περιπτέρα θα έχει «αριστερό» άρωμα αλλά όχι «φωτεινή επιγραφή ΣΥΡΙΖΑ» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε αν η γνωστή επιχειρηματική οικογένεια θα μείνει σε αυτές τις κινήσεις. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμη προς διεκδίκηση και η έβδομη άδεια γενικού περιεχομένου από το ΕΣΡ και που δεν αποκλείεται να βρεθεί ενδιαφερόμενος μέχρι να προκηρυχθούν οι θεματικές και οι περιφερειακές άδειες από την ανεξάρτητη ραδιοτηλεοπτική αρχή. Στο βάθος υπάρχει πάντα και το θέμα του ιστορικού ραδιοφώνου Flash 96.