Σήμερα (10/10), ένα μήνα πριν το κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της πόλης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το event σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Παρέστησαν, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Άννα Ροκοφύλλου, ο διευθυντής μάρκετινγκ επικοινωνίας του ΟΠΑΠ Γιάννης Ρόκας και ο πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος, ενώ την ομοσπονδία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της, Κώστας Παναγόπουλος και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπή και γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής.

Στη διάρκεια της συνέντευξης τονίστηκε η στενή συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, μέσα από την οποία προσδοκάται και φέτος ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Για πέντε ημέρες η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής, ενώ για πρώτη φορά φέτος η αγωνιστική δράση θα είναι δύο ημερών, αφού τα 10 χιλιόμετρα θα διεξαχθούν το Σάββατο.
Ο δρόμος των 5 χιλιομέτρων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής, ενώ στον Μαραθώνιο αναμένεται να εκκινήσουν 20.000 δρομείς.

πηγή