Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δέχθηκα παρενόχληση από άνθρωπο υπεράνω πάσης υποψίας»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε κατά το παρελθόν από πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, όπως σημείωσε.

Με αφορμή την εμφάνισή του με την Ιλάειρα Ζήση αυτό το Σάββατο στο «Just the 2 of us», ο θεατρικός παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Αlpha και υπήρξε αποκαλυπτικός.

«Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι, αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό», είπε αρχικά ο Μαυρικίου.

Και ο γνωστός θεατρικός παραγωγός πρόσθεσε: «Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι σε αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου –είμαι συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω».

Στη συνέχεια, ο Μαυρικίου στάθηκε σε όσα βίωσε παλαιότερα: «Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying».

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο να προχωρήσει σε καταγγελία για όλα αυτά, τόνισε: «Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε ‘αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι’. Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρεμιέρα ταινίας “THE FABELMANS” απο την Odeon.

Το πρώτο PR Event της Drunk Elephant στην Ελλάδα είναι γεγονός! Ξεχωριστοί καλεσμένοι της Drunk Elephant κοινότητας έδωσαν το παρόν για να γιορτάσουν το brand και την καινοτομία του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συναντά επί σκηνής την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

υτό το Σαββατοκύριακο, συντονιστείτε στα Κnockouts του The Voice of Greece!

Η παρουσίαση των νέων συλλογών γυαλιών της Kering Eyewear

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου η εταιρεία οπτικών Delux Hellas, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Kering Eyewear στην Ελλάδα

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τον Γιώργο Θεοφάνους

Την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 23:00 στο OPEN, ο Θέμης Γεωργαντάς συναντά τον κορυφαίο συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους για μια μοναδική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

H MISKO μαζί με την κοινωνική κουζίνα «ο Άλλος Άνθρωπος», στην πρωτοβουλία του σταθμού Ερωτικός 94.8

Η συμμετοχή της MISKO σε αυτή την ενέργεια, αλλά και η δέσμευση της για χορήγηση ζυμαρικών που θα καλύψουν μελλοντικές ανάγκες της κοινωνικής κουζίνας

Fashion meeting….. στο 10 Years Anniversary Party της “Mikelina Fashion Boutique”

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10y anniversary party της “Mikelina Fashion Boutique”.

Η Αγγελική στο Mega Stories

Για πρώτη φορά, ο γιος της και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μουσούλης μιλά για την μητέρα πίσω από την ρεπόρτερ και για τα διδάγματα μιας διαφορετικής ενηλικίωσης.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας The Black Bachelor από τη Village Films

Η ταινία “The Black Bachelor” αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Δεκεμβρίου και θα αποτελέσει μία μεγάλη έκπληξη τόσο ως προς τον τρόπο κινηματογράφησης και τις ανατροπές του σεναρίου όσο και με την πλειάδα σπουδαίων ηθοποιών που συμπρωταγωνιστούν.

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brand γιόρτασαν με ένα Εxclusive Cocktail Event τα τρία χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας των Affordable Luxury καλλυντικών “Anita...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3ys Anniversary Party των αγαπημένων καλλυντικών “Anita Brand Cosmetics” στο πιο Instagrammable Spot “Fairytale” στην καρδιά της Αθήνας.

Η Λαμπερή Έναρξη της 29ης Athens Xclusive Designers Week !

Περισσότερα νέα για τη διοργάνωση ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.axdw.gr και τις επίσημες σελίδες της στα  social media: facebook.com/axdweek & instagram.com/axdweek

Η Phoebe Dynevor, η πρώτη Global Brand Ambassador του brand weDo/ Professional

Η Cecile Jolly, co-founder της weDo/ για την Phoebe Dynevor, μια γυναίκα υπέρμαχος της θετικής αλλαγής.

Elina Afentaki. Tο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έλαμψε από πολύτιμους λίθους, ευφάνταστα κοσμήματα και ξεχωριστές παρουσίες!

Tο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης έλαμψε από πολύτιμους λίθους, ευφάνταστα κοσμήματα και ξεχωριστές παρουσίες.

Ο οίκος πολυτελών αρωμάτων Jo Malone London καλωσόρισε την ανανεωμένη συλλογή Cologne Intense

Ο χώρος του εστιατορίου φιλοξένησε την ανανεωμένη συλλογή του brand, σε ένα ονειρικό σκηνικό, που παρέσυρε τους καλεσμένους στον μοναδικό κόσμο της συλλογής Cologne Intense.

Η Estée Lauder εξαγόρασε τον οίκο Tom Ford

Στην εξαγορά "μαμούθ" του οίκου Tom Ford προχώρησε η Estée Lauder, πετυχαίνοντας το ακριβότερο deal στην ιστορία της λειτουργίας της.

Η Ήβη Αδάμου είναι η νέα anbassador της WELLA COMPANY.

Η Ήβη Αδάμου εμπιστεύτηκε τους hair experts της Wella Company, και έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της επιλέγοντας την υπηρεσία χρώματος Shinefinity.