Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Το ιστορικό ‘’Posidonio Music Hall‘’ (Λεωφ. Ποσειδώνος 18, Ελληνικό) ανοίγει και πάλι τις πόρτες του, πιο ανανεωμένο απο ποτέ και υποδέχεται τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Θοδωρή Φέρρη και την πολυτάλαντη Josephine, που υπόσχονται το πιο hot live καλοκαιρινό πρόγραμμα της παραλιακής.

Ο Θοδωρής Φέρρης, ένας από τους πιο ερωτικούς καλλιτέχνες της γενιάς του, ετοιμάζεται να βάλει για ακόμα μία φορά τη “σφραγίδα” του στις καλοκαιρινές νύχτες της Αθήνας με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα και επιτυχίες, ενώ η Josephine μία από τις πλέον περιζήτητες performers της ελληνικής δισκογραφίας, έρχεται για να μας συνεπάρει στον δικό της ρυθμό με την “εκρηκτική” της παρουσία επί σκηνής.

 

Στο pre opening party έδωσαν το λαμπερό παρών αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των τραγουδιστών που βρέθηκαν στο πλάι τους, για να τους συγχαρούν και να δώσουν τις καλύτερες ευχές για το πιο αναμενόμενο σχήμα της καλοκαιρινής σεζόν!

Ο Θοδωρής Φέρρης και η Josephine θα ενώσουν ξανά τις καλλιτεχνικές τους δυνάμεις από την Παρασκευή 26 Μαΐου και για κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης οι Χρήστος Τσιλόπουλος, Foxy Lee, Χριστίνα Καλοτίνη και Δημήτρης Θεοδοσιάδης. Special live show από τον Steve Onemanshow.

 

Share.

Leave A Reply

Exit mobile version