«Είμαστε ενός – Είμαστε Ένα». Μ’ αυτό το σύνθημα, η Vogue Greece γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ενότητας στην εποχή του εγκλεισμού και του κορονοϊού. Την Κυριακή 29/3, ένα πλούσιο επετειακό τεύχος έρχεται στα περίπτερα μαζί με την Καθημερινή, για να σας κρατήσει συντροφιά στο σπίτι, παρέα με διακεκριμένους ανθρώπους της μόδας, της τέχνης και της ομορφιάς.

Τον περασμένο Απρίλιο, η Bella Hadid καλωσόριζε την Vogue στην Ελλάδα με το «βλέμμα στο μέλλον», σαν άλλη αρχαία Θεά. Ένα χρόνο μετά, επιστρέφει μέσα από δύο iconic εξώφυλλα κι ένα cover story – ωδή στον μινιμαλισμό, από τον διάσημο φωτογράφο Chris Colls, γιορτάζοντας με απλότητα έναν χρόνο έμπνευσης και δημιουργίας.

Ο πρωτοποριακός καλλιτέχνης Δημήτρης Παπαϊωάννου, ανοίγει αποκλειστικά στη Vogue Greece την πόρτα από τις πρόβες της νέας του παράστασης, δίνοντας για πρώτη φορά φωτογραφικό υλικό της καινούργιας του δουλειάς, μαζί με μια εκ βαθέων συνέντευξη.

Ο Christian Lacroix, ένας ζωντανός θρύλος της μόδας, μιλά -επίσης αποκλειστικά- στη Vogue Greece για τη ζωή και την καριέρα του, αλλά και για τη θριαμβευτική του επανεμφάνιση στον χώρο μέσα από τη συνεργασία του με τον Dries Van Noten.