Η Kérastase παρουσιάζει το Spécifique Potentialiste, έναν επαναστατικό ορό για το τριχωτό βασισμένο στην επιστήμη με τη δύναμη του μικροβιώματος, που ωφελεί κάθε τύπο τριχωτού & μαλλιών.

Ο 1ος ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΤΡΙΧΩΤΟ με κλάσματα πρεβιοτικών & προβιοτικών Bifidus + Βιταμίνη C.

Η Kérastase παρουσιάζει το Potentialiste, έναν επαναστατικό ορό για το τριχωτό, βασισμένο στην επιστήμη με τη δύναμη του μικροβιώματος, που ωφε λεί κάθε τύπο τριχωτού & μαλλιών.

Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Kérastase ήταν και εξακολουθεί να είναι πρώτα απ’ όλα η περιποίηση. Πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι σημάδι υγείας και εσωτερικής ισορροπίας. Στην εποχή μετά την πανδημία, η υγεία είναι πιο σημαντική από ποτέ. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, αυξάνοντας τη ζήτηση για αποτελεσματικές λύσεις για τα μαλλιά, που βασίζονται στην επιστήμη. Η κοινότητά μας ζητά προϊόντα που βελτιώνουν την υγεία των μαλλιών και τα βοηθούν να αναδείξουν όλη τους την ομορφιά, ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της σύγχρονης ζωής.

Σε όλον τον κόσμο σήμερα, το τριχωτό αποτελεί κύριο μέλημα των καταναλωτών για την επιλογή των κατάλληλων προϊόντων περιποίησης. Γνωρίζοντας ότι το περιβάλλον και ο τρόπος ζωής μπορούν να διαταράξουν το εσωτερικό μας οικοσύστημα, αναζητούν ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα περιποίησης που να καταπραΰνει το καταπονημένο τριχωτό και να εξασφαλίζει αναζωογόνηση, άνεση
και, κατ’ επέκταση, όμορφα, υγιή μαλλιά.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version