Τα νέα μοντέλα, ένα με καντράν σε χρώμα κόκκινο Βουργουνδίας και ένα με καντράν σεχρώμα πράσινο, προστίθενται στη συλλογή. Η IWC, επίσης, παρουσιάζει μία έκδοσητου δημοφιλούς μοντέλου αποκλειστικά για Boutique με κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων και μπλε καντράν. Όλα τα ρολόγια διαθέτουν τον μηχανισμό 69355 που έχεικατασκευάσει η IWC, ενώ το πίσω μέρος της κάσας διαθέτει διάφανο κρύσταλλοζαφειριού.Ένα καθαρό, ευδιάκριτο και λειτουργικόκαντράν με δύο ξεχωριστά παράθυρα στιςθέσεις «6» και «12», Αραβική αρίθμηση καιλεπτοί φυλλοειδείς δείκτες: αυτά είναι τασχεδιαστικά χαρακτηριστικά που έχουναναδείξει το Portugieser Chronograph(Ref. 3716) σε ένα από τα πιο δημοφιλήμοντέλα της IWC.

Εξίσου σημαντικόστοιχείο που προσδίδει στο ρολόι τονμοναδικό χαρακτήρα του είναι η φλάντζαστο καντράν πάνω στην όποια υπάρχειτυπωμένη κλίμακα τετάρτων τουδευτερολέπτου. Η προσθήκη αυτή, εκτόςαπό το ότι παρέχει τη δυνατότητα ακριβούςχρονομέτρησης, προσδίδει στο διαχρονικόαυτό μοντέλο τον χαρακτήρα του ναυτικούοργάνου. Τα δύο αυτά ρολόγια απόανοξείδωτο ατσάλι διαθέτουν το νέοαναδιπλούμενο butterfly κούμπωμα, πουκαθιστά ιδιαίτερα άνετη την εφαρμογή τους.Ref. IW371615:Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, πράσινοκαντράν, δείκτες και απλίκες από ρόδιο,μαύρο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα.

Κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, καντράν σεχρώμα κόκκινο Βουργουνδίας, δείκτες καιαπλίκες από ρόδιο, μαύρο λουράκι απόδέρμα αλιγάτορα.Ref. IW371614 Boutique Edition:Κάσα από 5Ν χρυσό 18-καρατίων, μπλεκαντράν, επίχρυσοι δείκτες, απλίκες απόχρυσό 18-καρατίων, μπλε λουράκι απόδέρμα μοσχαριού.Και τα τρία ρολόγια τροφοδοτούνται απότην οικογένεια μηχανισμών 69000. Ομηχανισμός 69355, που έχει κατασκευάσειη IWC, είναι ένας ανθεκτικός και ακριβήςχρονογράφος με κλασσική σχεδίασηcolumn-wheel. Είναι ορατός μέσα από τοδιάφανο πίσω μέρος της κάσας απόκρύσταλλο ζαφειριού. Η χρονομέτρησημέχρι και 30 λεπτών εμφανίζεται στοκαντράν σε ξεχωριστό παράθυρο πουβρίσκεται στη θέση «12»