Η GOSH COPENHAGEN παρουσιάζει τη νέα καμπάνια OCEAN WASTE PLASTIC καθώς και τις πρώτες συσκευασίες των προϊόντων της που έχουν φτιαχτεί από πλαστικό που έχει συλλεχθεί από τους ωκεανούς.

40% των συσκευασιών που χρησιμοποιούμε στη GOSH COPENHAGEN προέρχεται από τη νέα μας καμπάνια Ocean Waste Plastic (OWP).

Με βασικές αρχές το μειώνω – επαναχρησιμοποιώ – ανακυκλώνω ακολουθούμε πιστά πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον. Συλλέγουμε το πλαστικό, το επεξεργαζόμαστε και στη συνέχεια δημιουργούμε νέες ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Αυτή τη στιγμή συλλέγουμε και επαναχρησιμοποιούμε σε ετήσια βάση 890 τόνους πλαστικού. Στόχος μας είναι μέχρι το 2019 να φτάσουμε σε ποσότητα τους 2.400 τόνους και μέχρι το 2021 τους 5.500 τόνους.

Dextreme Full Coverage Foundation: το πρώτο προϊόν που η συσκευασία του παράγεται από ανακυκλώσιμο πλαστικό που συλλέγεται στους ωκεανούς μέσω της καμπάνιας Ocean Waste Plastic. Καλύπτει αποτελεσματικά και μειώνει την εμφάνιση ατελειών, όπως μαύροι κύκλοι, δυσχρωμίες και λεπτές γραμμές. Αγοράζοντας μια συσκευασία ισούνται με την αφαίρεση 10 πλαστικών σακούλων από τον ωκεανό!

Under Eye Primer Cooling & Anti-wrinkle: προσφέρει μια μοναδική απελευθέρωση χρώματος ενισχύοντας τον τόνο της επιδερμίδας με μια υγιής και λαμπερή όψη. Μειώνει ορατά ρυτίδες και σημάδια γήρανσης.

Dextreme High Coverage Powder: Με μεταξένια και εξαιρετικά λεία υφή εφαρμόζεται εύκολα χαρίζοντας υψηλή κάλυψη. Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και εξισορροπεί τη λιπαρότητα της επιδερμίδας